clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Черешневий пиріг без борошна

Пиріг готується швидко й з мінімальними витратами.

Пиріг готується швидко й з мінімальними витратами. . Фото: автора

Пропоную вашій увазі літній, легкий і дуже смачний пиріг із черешнями.

Готується він без борошна, за основу береться здобне пісочне печиву типу «До кави». Я використовувала зі смаком пряженого молока. Продуктів потрібно буде мінімум, а результат просто приголомшливий!


Інгредієнти:
6 яєць, 200 г цукрової пудри, 200 г печива «До кави», ванілін, 1 ч. л. меленої кориці, 500 г черешень.


Приготування:
З черешень видалити кісточку. Яєчні білки збити в піну (я збивала міксером до щільної піни, майже такої, як на бісквіт). Цукрову пудру збити жовтки, додати мелене в крихту печиво, ванілін і корицю.

Обережно перемішати білкову та жовткову маси.

Половину отриманої маси вилити у форму (діаметр 26 см), дно якої встелити пергаментним папером та змастити вершковим маслом.

Черешні викласти на тісто.

Потім вилити масу, яка залишилася. Розрівняти її.


Пиріг випікати при температурі 180°С протягом 15-20 хвилин.

Ще теплим розрізати на порції.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: все готується швидко й з мінімальними витратами. Замість черешень підійдуть будь-які інші ягоди: вишні, малина, смородина, ожина, чорниці тощо.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31