clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Свинячі реберця у ягідному соусі - м'які, соковиті й абсолютно не жирні

Завдяки ягідному соусу м’ясо набуває солодкуватого смаку, дивовижного кольору й аромату.

Завдяки ягідному соусу м’ясо набуває солодкуватого смаку, дивовижного кольору й аромату. . Фото: автора

Завдяки ягідному соусу м’ясо набуває солодкуватого смаку, дивовижного кольору й аромату.

В оригінальному рецепті основою для соусу слугувала заморожена вишня, але мені захотілося спробувати зробити його зі смородиною. Результат перевершив усі мої очікування, тому експериментуйте зі смаками й щоразу матимете нову страву.


Інгредієнти:
1 кг свинячих реберець, 400 г ягід (я брала заморожену йошту — це смородина схрещена з агрусом), 2-3 ст. л. меду, 2 ст. л. червоного сухого вина, 3 ст. л. соєвого соусу, чорний мелений перець, сіль, улюблені спеції.

Приготування:
Свинячі ребра почистити від зайвого жиру, посолити й поперчити, добре втираючи спеції в м'ясо. Залишити маринуватися протягом години.

Потім підсмажити їх на сковорідці зі всіх боків до рум'яної скоринки.

Скласти реберця в казанок.


Приготувати ягідний соус: суху сковорідку розігріти, викласти ягоди.

Після того, як вони пустять сік додати мед, соєвий соус, червоне сухе вино. Варити на повільному вогні 5-7 хвилин.

Потім у ягідний соус вилити до реберець і готувати, періодично помішуючи, доти, поки не випарується рідина наполовину, а ребра не почнуть карамелізуватися.

М'ясо готове, коли на ньому з'явиться красива темно-рожева карамельна скоринка. Готові реберця подавати у порційних сковорідочках, прикрасити ягодами із соусу і гілочкою базиліку.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 06.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
26.08
26.13
27.99
28.03
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31