Гаряча тема:
- Війна
«Модна й стильна» страва, за яку в снобському ресторані ви віддали б кругленьку суму! Поєднання смаків дуже гармонійне (кислуваті й солодкі компоненти чудово доповнюють один одного). Вигляд веселий та естетичний, а заправка підкреслює смак інгредієнтів і «об'єднує» їх. Хто сказав, що щодня за вечерею ми повинні їсти салат із огірків і помідорів? Хай живе різноманітність!
Інгредієнти:
200 г салатного міксу: руколи, шпинату, салатів лолло-росса і айсберг, 150 г свіжої малини, 50 г арахісу, 150 г консервованого ананаса.
Заправка: 1 ст. л. бальзамічного оцту, 3 ст. л. оливкової олії, 1 ч. л. цукру, 1 ч. л. солодкої діжонської гірчиці, сіль, перець.
Приготування:
Викласти на тарілку салатну суміш (попередньо її потрібно добре помити, обсушити й порвати руками). Акуратно перемішати.
Зверху покласти ягоди малини, шматочки ананаса.
Арахіс підсушити на сковорідціі, подрібнити в кавомолці.
Посипати горіхами салат, зверху полити заправкою.
Для заправки: перемішати оцет, гірчицю, оливкову олію й цукор. Додати сіль, перець за смаком. Перемішати до повного розчинення солі та цукру.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: