clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Курка по-середземноморськи з оливками та овочами

М’ясо виходить ніжним та пікантним, а соус просто ложкою можна їсти.

М’ясо виходить ніжним та пікантним, а соус просто ложкою можна їсти.. Фото: автора

М’ясо виходить ніжним та пікантним, а соус просто ложкою можна їсти.

Я дуже люблю цю курочку. Оливки та зелень надають їй такий чудовий аромат і смак! А ще краще хлібець у соус помачати чи якусь смачну паляничку на кшталт піти чи чіабатти. Чудове доповнення — грецький салат, і для повної гармонії, келих хорошого вина!


Інгредієнти:
5 курячих гомілок та 5 крилець, 3 свіжих помідори, 2 цибулини, 3-4 зубки часнику, оливки (у мене — зелені), 3-4 ст. л. консервованої кукурудзи, зелень петрушки, орегано, олія для смаження.


Приготування:
Гомілки та крильця замаринувати в спеціях та солі на півгодини.

Обсмажити на олії з кожного боку до рум'яної скоринки та скласти в казанок.

Помідори обдати окропом, зняти шкіру й нарізати дрібними кубиками. Цибулю нарізати півкільцями. Часник та зелень подрібнити.

У сковорідку, де обсмажувалася курка, викласти цибулю і пасерувати 5 хвилин. Потім додати помідори з часником, 1 ст. л. цукру, сіль, перець. Готувати ще 15 хвилин. Вилити засмажку до курки, додати оливки, консервовану кукурудзу і подрібнену зелень петрушки, посипати орегано.

Готувати на повільному вогні протягом 20 хвилин (можна влити трішки бульйону, тоді смачнючого соусу буде ще більше).


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31