ye-logo.v1.2

Знайомтесь – королева соціального танцю, бачата!

Спорт 4847

Говорять, якщо ви ніколи не танцювали бачату, то ви ніколи не танцювали.

У бачаті контакт партнерів якнайтісніший. Поворотів тут відносно мало. Натомість часто використовуються бокові проходки та «перекидання» партнерки з боку в бік. Кажуть, що це потрібно хоча б один раз побачити, а краще спробувати.
Моя задача з освоєння восьми базових кроків бачати в якійсь мірі полегшується, адже над базовим веденням, рамкою тіла я вже працювала на уроках сальси та кізомби. Цікаво, що у бачаті за партнерів мені будуть здебільшого такі ж учні Salsa Victoria , як і я, хіба що з трохи більшою кількістю відвіданих занять, аніж у мене.
Бачата, на мою думку, один із найчуттєвіших соціальних латиноамериканських танців. Тут, як ви вже помітили у відео, стегна партнерки відіграють неабияке значення. Саме елегантні, плавні, а іноді і досить різкі, з чіткими акцентами, рухи рук та стегон, плюс хвильки корпусом та робота головою, роблять цей танець неперевершеним.

Так, варіантів жіночої стилістики чимало вже, починаючи з етапу вивчення базових кроків. І мені, звісно, вдалося навчитися далеко не всьому. Однак, й це, як на мене, результат.


 

Як то кажуть: готуй сани з літа. Так, і я досить вдало почала займатися соціальними танцями задовго до літа. І це було стратегічно правильно :)). Що ж, не втримаюсь і відкрию декілька карт ще до завершення «Маю ціль» . Отож, хоча моєю ціллю було та є засвоєння рівня «begginers» із сальси, кізомби та бачати, я вже отримала значно більше! До прикладу, позбавилась декількох кілограм. Погодьтеся, мало яку дівчину це не потішить, хоча знаю й таких :)). Окрім того, загалом почуваюся набагато краще (не так даються взнаки симптоми розповсюдженої серед офісних працівників дистонії) і вже не так турбує біль у спині від сидячої роботи. Щоправда, шість-сім годин сну хронічно не вистачає :)). Мабуть, тому мене інколи не добудишся вранці :)).
Скажу, що регулярні заняття додають життю впорядкованості. І на все вистачає часу! Хоча… Якщо задуматись, то часу, як і грошей, ніколи не буває багато, та зараз не про це.
На завершення додам, що поки сидиш – енергія не надходить. Потрібний рух! Це я на власному досвіді переконалася. Не важливо, чи танцюєш, чи займаєшся яким-небудь проектом, чи когось надихаєш, чи сам отримуєш натхнення. Головне – це рухатися, не зупиняючись, і результат буде чудовий!
Хорошого танцювального настрою всім! Адже знайомство з бачатою лише розпочалося.

Партнер проекту танцювальна студія "Сальса Вікторія"


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую