clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Апельсиновий пиріг із грушами – проста випічка для сімейного чаювання

Ідеальний варіант, щоб посидіти з родиною за чашечкою чаю.

Ідеальний варіант, щоб посидіти з родиною за чашечкою чаю. . Фото: автора

Вдале поєднання ніжного бісквітного тіста зі шматочками груші й ароматом апельсина.

Рецепт підкупив простотою виконання. Готується пиріг дуже швидко. Ідеальний варіант, щоб посидіти з родиною за чашечкою чаю. Навіть не стала ніяк прикрашати, адже саме в простоті його родзинка.


Інгредієнти:
3 яйця, 200 г цукру, 100 г вершкового масла або маргарину, 300 г борошна, ванілін, 2 ч. л. розпушувача, невеликий апельсин, 6 середніх груш, цукрова пудра – для посипання.


Приготування:
Яйця збити з цукром і ваніліном до пишної піни.

З апельсинів зняти цедру і вичавити сік. Додати до збитих яєць розтоплене масло і цедру.

Борошно з'єднати з розпушувачем і просіяти невеликими порціями у тісто. Перемішати, додати апельсиновий сік.


Додати нарізану невеликими кубиками грушу.


Дно форми (у мене 24 см в діаметрі) встелити пергаментом, змастити маслом. Вилити тісто.

Випікати 40 хвилин при температурі 180°С.

Трохи охолодити, вийняти з форми й посипати цукровою пудрою.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31