ye-logo.v1.2

Думки розділилися: хмельницьким комунальникам за прибирання снігу поставили одиниці і п’ятірки (ДОПОВНЕНО)

Суспільство 2376
Чимало читачів пропонували й свої оцінки, були навіть «-1».
Чимало читачів пропонували й свої оцінки, були навіть «-1».. Фото: з архіву редакції

Ми просили вас, наші читачі, оцінити роботу комунальників у період, коли Хмельницький засипало снігом і ось які оцінки ви поставили.

Сьогодні у Хмельницькому від снігу, який ще кілька днів тому кучугурами лежав у місті, вже й сліду не залишилося – погода посприяла тому, що знову можна вільно ходити і їздити містом. Але це, сподіваємося, не надовго, адже на календарі, ось-ось буде зима.

Своєрідне випробування наскільки комунальні служби готові до зими, влаштувала осінь засипавши минулого тижня снігом одразу пів України, в тому числі і Хмельницький.

Разом зі снігом заметушилося чимало народу: комунальники одразу ж вийшли-виїхали на вулиці прибирати, а користувачі соцмереж – постити своє захоплення їхньою роботою, чи навпаки, хаяти.

«Як ви оцінюєте роботу комунальних служб у Хмельницькому із прибиранням снігу?» – запитали й ми у наших читачів.
За неповних три дні проголосувало більше восьмисот читачів. Голоси розділилися мало не порівну: Одиницю за роботу комунальникам поставили майже тридцять відсотків тих, хто проголосував, п’ятірку – майже двадцять п’ять відсотків. Трохи менше – 23 відсотки – поставили двійку, а майже одинадцять відсотків – трійку. На четвірку оцінили роботу майже десять відсотків від загальної кількості.

Чимало читачів пропонували й свої оцінки, були навіть «-1».

Якщо ж визначити середню оцінку математичним шляхом, то виходить, що загалом хмельничани оцінили роботу комунальників на 2,74 бали

Як ми це вирахували? Помножили кількість балів і кількість тих, хто проголосував і поділили на кількість голосів.

Наприклад: (1*246)+(2*192)+(3*87)+(4*70)+(5*203)=2 136 Цю суму поділили на кількість балів 246+192+87+70+203=798

2136/798=2,74 

Наші читачі писали свої зауваження і обурення.

«Бачив, чистили…але толку немає – писав один читач, інший додав, що «прибирали лише центральні вулиці». Більшість із тих, хто залишив свої коментарі, вказали на незадовільне прибирання Хмельницького від снігу.

  

 

 


 До речі, окреме опитування ми провели й у нашій групі Вконтакті. Проголосувало значно менше учасників, але результати не дуже відрізнялися від основгого опитування.

ДОПОВНЕНО 27.11.16

Міський голова Олександр Симчишин, звітуючи про рік роботи на посаді міського голови у прямому ефірі на сайті «Є», оцінив роботу щодо ліквідації снігового колапсу на «трійку з мінусом». За його словами, найгірша ситуація була з очисткою дворів і прибудинкових територій. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую