clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Корейський м’ясний салат — «зникає» на святковому столі першим!

Корейський м’ясний салат — «зникає» на святковому столі першим!

Корейський м’ясний салат — «зникає» на святковому столі першим!. Фото: Світлана Яськова

В міру гостренький, пікантний, соковитий салатик, який можна готувати з будь-якого м’яса.

Рецепт з кулінарної книжки «Корейські салати». Колись спробувала приготувати й тепер роблю його досить часто, як для гостей, так і для свого сімейства. Мій синуля взагалі закоханий у цю страву до останньої морквиночки:) Я роблю його, зазвичай, зі свининою. Але підійде і телятина, і курятина, і індичатина.

Інгредієнти:
0,5 кг моркви,
100 г цибулі,
200 г м'яса,
50 мл олії,
приправа для моркви по-корейськи,
2 зубки часнику,
сіль, цукор,
10 г кунжуту,
соєвий соус,
2 ст. л. рисового оцту (або будь-якого іншого).

Приготування:
М'ясо нарізати тонкими смужками, полити соєвим соусом і дати трохи постояти, промаринуватися.
Моркву тонко нашаткувати на тертці для корейської моркви.

Посипати її приправкою, сіллю, цукром, добре перемішати, скропити оцтом.
Цибулю нарізати півкільцями.
Олію розігріти на сковорідці, додати м’ясо й обсмажити його протягом 5-10 хвилин.

Додати цибулю й підсмажити все разом до появи золотавого кольору. Можна трішки підсолити й поперчити.


М'ясо разом із олією додати до моркви. Додати вичавлений часник, посипати кунжутом і все ретельно перемішати.


Дати салату просочитися протягом 20-30 хвилин і можна подавати.

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 08.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.95
26
27.88
27.93
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31