clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

ПОСТИМО СМАЧНО: Лобіо зі спаржевої квасолі по-грузинськи

У гарячому вигляді лобіо можна подавати як гарнір до будь-яких варених круп, картоплі та локшини.

У гарячому вигляді лобіо можна подавати як гарнір до будь-яких варених круп, картоплі та локшини. . Фото: автора

Дуже легка, пісна, дієтична й смачна страва — у 100 г лише 35,3 ккал!

Лобіо зі спаржевої квасольки з легкістю можна назвати універсальним. У гарячому вигляді його можна подавати як гарнір до будь-яких варених круп, картоплі та локшини. В холодному ж — ця страва нагадує тушкований ароматний салат і йде як чудова закуска. Дуже смачно з мчаді (маленькі палянички з кукурудзяного борошна), але і з лавашем теж непогано.

Інгредієнти:
1 кг зеленої стручкової квасолі (у мене заморожена),
2 великі або 3 середні цибулини,
3-4 великі помідори (можна замінити на томатну пасту, або томати у власному соку),
4 зубки часнику,
киндза, петрушка, базилік, розмарин (по-грузинськи кондарі),
червоний гіркий перчик,
сіль, сушена мелена селера,
1 ст. л. цукру,
1 ст. л. олії.

Приготування:
Цибулю почистити й нарізати кубиками, часник роздавити пласким боком ножа й подрібнити. Зелень і гіркий перчик дрібно нарізати. В сковорідку налити ложку-дві олії, розігріти, викласти цибулю і часник і обсмажити до золотавого кольору. Додати зелень і гіркий перець, обсмажити 3 хвилини.

Помідори нарізати кубиками (намагайтеся зберегти весь сік), додати їх до цибулі й зелені, перемішати й тушкувати декілька хвилин.

Викласти квасолю (не розморожувати!), перемішати, додати цукор та суху селеру.

Посолити, дати закипіти, зменшити вогонь і тушкувати 5 хвилин. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31