ye-logo.v1.2

Волейбол."Новатор" - "Буревісник": несподіванка, яка має ознаки закономірності (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 2825

Хмельницькі волейболісти зіграли перший матч 12 туру проти чернігівського"Буревісника".

За три тури до завершення регулярної першості, по суті, вже три команди мали у своєму активі путівки до "фіналу чотирьох". Львівський "Барком-Кажани" та харківський "Локомотив" вже точно поборються за медалі. Хмельницький "Новатор" також "однією ногою" у фінальній четвірці, але потрібно лише виграти два матчі. Один із яких, здавалося, мали записати собі в актив 17 лютого...

В гості до "Новатора" завітав чернігівський "Буревісник"-ШВСМ, команда, яка ще також має шанси на потрапляння до "фіналу чотирьох". Якщо ж згадувати матчі першого кола в Чернігові, то для хмельничан ті поєдинки не були легкою прогулянкою. Адже у перший ігровий день "Новатор" програв 3:0, наступного ж дня переміг з таким же рахунком.
У Хмельницькому ж, схоже, сталося певне дежавю, або все таки якась закономірність...

Перша партія, фактично, пройшла без особливих проблем для команда Романа Ковальчука. Команда доволі швидко змогла набрати 5-очковий відрив (за рахунку 10:5), який, що найголовніше не разгубила. Навіть трохи збільшила. На один бал. Отож, 25:19 - оптимістичний початок.

Та в другій партії стало важче. Рівна боротьба тривала довше. І, мабуть, гравці "Новатора" мають винити лише себе в тому, що сталося. Адже команда, яка претендує на медалі чемпіонату, не має права припускатися таких помилок... "Новатор" у другій партії "подарував" суперникам 7 очок, "завдяки" подачам в аут чи в сітку! У підсумку 21:25 і рахунок у матчі став 1:1.

Переломним у матчі став третій сет. Господарі, які часто вели в рахунку в 3-4 очки, не змогли втримати цю перевагу. "Буревісник" поступово відігравався і наприкінці партії зумів зрівняти рахунок 24:24. А потім... два виграних м’ячі та 24:26, а разом із цим і рахунок у матчі 1:2.

Четверта партія не була такою напруженою, як попередні. Волейболісти "Новатора" продовжували помилятися, а гості, відчувши "запах" перемоги, просто робили свою справу. У підсумку 18:25 і загальний рахунок у грі 1:3.

Вже 18 лютого "Новатор" та "Буревісник"-ШВСМ зіграють другий матч у Хмельницькому. Початок у ФОК "Новатор" об 11.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую