ye-logo.v1.2

Волейбол. "Новатор" знову поекспериментував у матчі з "Фаворитом" (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3179

Хмельничани завершили 13 тур у Суперлізі домашнім матчем проти полтавчан.

Другий матч "Новатора" проти "Фаворита" з Лубнів Полтавської області не мав жодного турнірного значення ні для господарів, ні для гостей. Хмельничани, завдяки перемозі в першій грі, гарантували собі третє місце на першому, але... дарувати очки полтавчанам не стали.

Утім, в другій грі "Новатора" та "Фаворита" на майданчику була рівна боротьба. Та, скоріше, це пов’язано не стільки з самим веденням матчу гостей, скільки господарів. Адже тренерський штаб доволі часто випускав на майданчик молодих виконавців, щоб вони відчули "смак" найвищого волейбольного дивізіону чемпіонату України. Були й інші експерименти. 

"Олексій Денін у першому матчі зазнав ушкодження - рецидив старої травми, то ми вирішили його заявити на другу гру в якості ліберо, але на майданчик не випускали, щоб поберегти, - каже головний тренер "Новатора" Роман Ковальчук. - А ось в напад поставили Сергія Попова".

Попри те, що результат матчу "Новатору" був для турнырного становища не важливим, гравці команди стрибали на радощах від виграних очок.

Ярослав Заїка (№11) вдало діяв в атаці.

Бачити Попова в атаці - незвично. Але, як сам Сергій, зізнався після гри, йому подобається атакувати. "Правда, я ростом не вдався", - жартував Попов, зріст якого 188 сантиметрів.

Роман Ковальчук, бравши таймаути, іноді проводив доволі емоційні розмови зі своїми гравцями.

Іван Терещук просив підтримки в трибун.

Гравці "Новатора" часто втрьох "накривали" удари "Фаворита".

Вдала атака в виконанні молодого Руслана Осипенка (№18) і емоційні привітання колег по команді.

Щодо самого матчу, то "Новатор" виграв у трьох партіях - 25:21, 25:23 та 25:23. Тепер команда вирушає в Харків, де 3 та 4 березня зіграє з "Локомотивом". А далі... плей-офф.

Матчі першого туру прийматиме команда, яка посяде 4 місце на першому етапі - зараз цю позицію займає ВК "Вінниця". Другий тур пройде в Хмельницькому. Скоріше за все 17-19 березня. А потім ще ігри в Харкові та Львові. За підсумками чотирьох турів другого раунду змагань, команди, які посядуть 1-2 місця розіграють "золото", інші два учасники - "бронзу".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую