ye-logo.v1.2

Учасників «Х-фактору» у Хмельницькому позолотили та уквітчали

Культура 3778

Хмельницький став третім містом, яке відвідали кращі голоси «Х-фактора».

Бажаючих послухати їх «наживо» виявилося чимало, тож вільних місць у глядацькій залі майже не було. На концерт прийшла різноманітна публіка: від школярів до людей поважного віку. Зустрітися зі своїми слухачами в Хмельницький приїхали Світлана Вінник, Анна Охрицька, Владислав Курасов, Роман Веремейчик, Олег Кензов, дует Аркадій і Маліка та переможець другого сезону Віктор Романченко. Протягом двох годин зі сцени лунали відомі пісні з репертуару вітчизняних та зарубіжних виконавців. Концертну програму дещо оновили піснями, які не звучали у прямих ефірах.
Приблизно із середини концерту співаки почали спускатися зі сцени та «ходити у народ» у супроводі охоронців. Проте наша публіка була чемною, тож особливих клопотів ніхто нікому не завдавав, окрім двох фанаток Романа Веремейчика, які вирвалися на сцену під час його виступу.
Своїм улюбленцям хмельничани дарували не лише оплески, а й квіти та іграшки. Найбільше їх дісталось Роману Веремейчику, Олегу Кензову та наймолодшому учаснику Владиславу Курасову. А от Світлані Вінник прихильниця подарувала сережки і наділа їх на співачку прямо на сцені.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую