ye-logo.v1.2

Готель “Ксенія” відновлюють після пожежі (ВІДЕО)

Суспільство 9494

Пожежа в готелі “Ксенія”. Йдуть активні роботи з його реконструкції

Пожежа, яка сталася в кінці квітня у Кам’янці-Подільському, зруйнувала фактично всі верхні поверхи готелю “Ксенія”. Зараз ідуть активні роботи по його відновленю. Кореспонденти ye.ua виїхали на місце події. 
Очевидець (записано з відео, зйомка прихованою камерою):
“Дивно, що загорілось в різних точках. Особисто я бачив, що пожежник стоїть на пожeжній драбині — тушить вогонь, а немає великого потоку води, по чучуть так іде вода, немає великого такого давлєнія і він не може гасити так як треба...”
Десь за півтора кілометра від готелю є озеро і пожежні автомобілі їздили туди набирати воду.
“Десь машин п’ятнадцять було тут - тушило пожежу — говорять очевидці — Автомобілі їздили туди-сюди, хто пустий в сторону озеру, хто звідти; ось так от: туда-сюда, туда-сюда”.
Коли в пожежників закінчувалась вода і плам’я било їм в обличчя вони по пожежних драбинах з’їжджали вниз. Вогонь фактично збивав пожежників з ніг.

Нагадаємо, що в суботу, 28 квітня, туристи, що приїхали в містечко на травневі свята, стали свідками сильної пожежі у великому готельному комплексі «Ксенія» на околиці міста. Людей почали масово евакуювати з охопленого полум'ям будинку. Залишаючи в номерах речі і документи, постояльці вибігали на вулицю.

АНОНС. Очевидці розповідають про трагедію, боротьбу з пожежників із вогнем та кілька тисячний натовп спостерігачів (про це читайте в наступному матеріалі, який наразі готується). 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую