ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Італійці прививають хмельничанам культуру пиття

14 Лютого 2013 р. Алла СОБКО Гурман 2247


Закрита дегустація італійського вина відбулася минулого тижня у Хмельницькому. Виномаркет «Wine Time» спільно із рестораном «Фамілія» вперше провели спільну дегустацію напоїв, поєднавши їх із гастрономією. За словами організаторів, такого виду дегустацій не практикує жоден виробник вина.

 «Ми вирішили поєднати гастрономію і вино, щоб показати гармонію, як одне доповнює інше, – каже Віталій Сухий, директор Хмельницької філії «Wine Time». – Враховуючи позитивні відгуки учасників закритої дегустації, думаю, ми продовжимо цю традицію. Плануємо співпрацювати з різними ресторанами залежно від фірми-виробника вина та напряму роботи закладу харчування».
Гостя з Італії, представник компанії «Mastrojanni» Рада Лінке, яка й презентувала вина, зазначила: для того, щоб повною мірою оцінити смак і аромат напою, дуже важливо знати традиції країни, де розміщені виноградники, і хоч частково історію. Представник виноробні поділилася секретами виготовлення вина, розповіла, що для витримки презентованого напою, до прикладу, використовуються діжки об’ємом 1 600 гекалітрів. А робиться це для того, щоб зберегти природну кислотність напою. Детально розповівши про кожен сорт вина, пані Лінке відповіла на запитання присутніх і відзначила, що хмельничани на достатньому рівні обізнані із виноробною справою і мають непоганий смак.

дегустація, «Wine Time» вино, Сухий Віталій, Лінке Рада, «Mastrojanni», Хмельницький

Коментарі:

  Так  Ні, дякую