Гаряча тема:
- Війна
«Ми вирішили поєднати гастрономію і вино, щоб показати гармонію, як одне доповнює інше, – каже Віталій Сухий, директор Хмельницької філії «Wine Time». – Враховуючи позитивні відгуки учасників закритої дегустації, думаю, ми продовжимо цю традицію. Плануємо співпрацювати з різними ресторанами залежно від фірми-виробника вина та напряму роботи закладу харчування».
Гостя з Італії, представник компанії «Mastrojanni» Рада Лінке, яка й презентувала вина, зазначила: для того, щоб повною мірою оцінити смак і аромат напою, дуже важливо знати традиції країни, де розміщені виноградники, і хоч частково історію. Представник виноробні поділилася секретами виготовлення вина, розповіла, що для витримки презентованого напою, до прикладу, використовуються діжки об’ємом 1 600 гекалітрів. А робиться це для того, щоб зберегти природну кислотність напою. Детально розповівши про кожен сорт вина, пані Лінке відповіла на запитання присутніх і відзначила, що хмельничани на достатньому рівні обізнані із виноробною справою і мають непоганий смак.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: