Гаряча тема:
- Війна
Ми також додаємо її до гарнірів, супів, готуємо з нею піцу. Головне - ця овочева консерва має бути хорошої якості. Щоб допомогти читачам зробити правильний вибір, “Проскурівський телеграф” провів дегустацію золотавих зерен у бляшанках.
Без сторонніх присмаку та запаху
У якісної консервованої кукурудзи зерна мають бути цілими, а наявність “додатків” на зразок шматочків качана, листя і шовковистих “ниток” взагалі не припустима. Для кукурудзи вищого сорту допускають не більше 20% пошкоджених зерен, а для першого сорту - не більше...
Уривок з статті. Повну версію читайте у журналі "Проскурівський телеграф" №40 від 03.10.2013.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: