ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

В якій бляшанці кукурудза смачніша?

4 Жовтня 2013 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 2905


Яскраві й соковиті зерна “цариці полів” люблять і діти, і дорослі. Саме тому консервована кукурудза - другий за популярністю інгредієнт салатів після зеленого горошку.

 Ми також додаємо її до гарнірів, супів, готуємо з нею піцу. Головне - ця овочева консерва має бути хорошої якості. Щоб допомогти читачам зробити правильний вибір, “Проскурівський телеграф” провів дегустацію золотавих зерен у бляшанках.

Без сторонніх присмаку та запаху
У якісної консервованої кукурудзи зерна мають бути цілими, а наявність “додатків” на зразок шматочків качана, листя і шовковистих “ниток” взагалі не припустима. Для кукурудзи вищого сорту допускають не більше 20% пошкоджених зерен, а для першого сорту - не більше...

Уривок з статті. Повну версію читайте у журналі "Проскурівський телеграф" №40 від 03.10.2013.

порадник, кукурудза, тест, дегустація, консерви, вітаміни

Коментарі:

  Так  Ні, дякую