ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Шукаємо справжню згущенку

24 Жовтня 2013 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 3223


Згущене молоко - це ласощі, які пройшли перевірку часом, адже перший завод з виробництва згущеного молока був побудований більше ста років тому.

 Згущене молоко - це ласощі, які пройшли перевірку часом, адже перший завод з виробництва згущеного молока був побудований більше ста років тому. Рецепт залишився колишнім, але поява нових технологій, як це не дивно, негативно позначилася на якості цього продукту. Сучасні споживачі відзначають, що згущене молоко в бляшанках, які є в достатку на прилавках магазинів, разюче відрізняється від добре знайомого всім із дитинства частування. Яким має бути хороше згущене молоко і як серед великого асортименту баночок-близнюків знайти якісний продукт, з'ясовували кореспонденти “Проскурівського телеграфу”.

Кристалів і піщинок не має бути
Секрет справжньої згущенки досить простий, точніше його немає - досить дотримуватися класичної рецептури й використовувати натуральні інгредієнти. На жаль, це роблять не всі виробники. З метою зменшення витрат, до складу додаються...

Уривок з статті. Повну версію читайте у журналі "Проскурівський телеграф" №43 від 24.10.2013.

порадник, згущене молоко, тест, поради, дегустація, Брянцева Альона

Коментарі:

  Так  Ні, дякую