Гаряча тема:
- Війна
Дуже ніжним та смачним він виходить, якщо приготувати його на зразок м'яса по-французьки. Язик, запечений у духовці з грибами, під сирною “шубкою” прикрасить ваш святковий стіл або просто тиху сімейну вечерю.
Інгредієнти:
600 г вареного язика, 200 г печериць, 200 г твердого сиру, 50 мл вершків, 2 помідора, 1 ст. л. сметани, 1 ст. л. борошна, цибулина, спеції, сіль.
Приготування:
Дрібно нарізати гриби й цибулю, обсмажити їх разом на олії до повного випаровування рідини. Додати перемішане зі сметаною борошно, підсолити, приправити спеціями, прогріти до загустіння.
Нарізати відварний язик скибочками завтовшки близько 1-1,5 см. Викласти на застелене пергаментним папером деко, зверху — приготовлену грибну суміш. Накрити кружальцями помідорів, а зверху - пластиками сиру.
Запікати язик в розігрітій до +200ºС духовці протягом 15-20 хвилин.
Готувала Валентина ШВЕЦЬ.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: