clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
14 Травня 2014 р. 2991

Язик під “шубкою”, запечений із грибами


Фото: автора

Яловичий язик — продукт універсальний, із нього можна зробити безліч найрізноманітніших цікавих страв - закусок, салатів, гарячих страв.

 Дуже ніжним та смачним він виходить, якщо приготувати його на зразок м'яса по-французьки. Язик, запечений у духовці з грибами, під сирною “шубкою” прикрасить ваш святковий стіл або просто тиху сімейну вечерю.

Інгредієнти:
600 г вареного язика, 200 г печериць, 200 г твердого сиру, 50 мл вершків, 2 помідора, 1 ст. л. сметани, 1 ст. л. борошна, цибулина, спеції, сіль.

Приготування:
Дрібно нарізати гриби й цибулю, обсмажити їх разом на олії до повного випаровування рідини. Додати перемішане зі сметаною борошно, підсолити, приправити спеціями, прогріти до загустіння.
Нарізати відварний язик скибочками завтовшки близько 1-1,5 см. Викласти на застелене пергаментним папером деко, зверху — приготовлену грибну суміш. Накрити кружальцями помідорів, а зверху - пластиками сиру.
Запікати язик в розігрітій до +200ºС духовці протягом 15-20 хвилин.

Готувала Валентина ШВЕЦЬ.

рецепт, страва, язик під шубкою, м`ясо птиця та субпродукти

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Наша дегустація: в якій коробці цукерки «Асорті» смачніші? (відео)
порадник, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 803
Це з’ясовували працівники редакції в рамках чергової аматорської дегустації.
Салат «Вітамінка» з родзинками та сиром
салати, рецепти від читачів
Ксеня ФУРМАН 258
Сир у цій страві чудово поєднується із селерою та родзинками.
Пісочне печиво із горіхово-фініковою начинкою
рецепти від читачів
Ганна ПАРХОМЕНКО 855
Обіцяю, це надзвичайно смачно!
Салат із зеленого часнику по-болгарськи
салати, пісні страви, рецепти від читачів
Рута М'ята 524
Ця страва урізноманітнить як повсякденне, так і святкове меню.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: