clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

25 Липня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 911

Салат «Моя фантазія» з курятиною, спаржевою квасолею та помідорами


Фото: автора

Рецепт цього салатика виник в моїй голові абсолютно спонтанно. Я просто змішала продукти, які знайшлися в моєму холодильнику. Результат порадував. Салат вийшов легким та смачним, з приємною гірчично-горіховою ноткою рукколи.

Інгредієнти:

350 г курячого філе, великий помідор, пучок рукколи, 200 г спаржевої квасолі (у мене заморожена, але краще використовувати свіжу), половинка червоної цибулі, цибуля-порей, зубок часнику, спеції для курки, сіль.

Для заправки: 1 ст. л. соєвого соусу, 2 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. бальзамічного оцту, 1 ч. л. не гострої гірчиці (у мене «Діжонська»), 1 ч. л. меду, сіль, суміш перців свіжозмелена.

Приготування:


Курячу грудку нарізати крупними смужками, замаринувати в солі й спеціях та відкласти просочуватися на хвилин 15. Потім обсмажити курятину в мінімальній кількості олії до золотавої скоринки (я після цього обсушила м’ясо на паперовому рушнику від залишків жиру).

Потім на цій же олії злегка підсмажити розчавлений зубок часнику, вийняти його та спасерувати на цьому ароматному жирі спаржеву квасолю до готовності (якщо використовуєте заморожену, то попередньо її розморожувати не потрібно).

Подрібнити цибулю-порей.

Помідор нарізати крупними скибочками.

Червону цибулю – кільцями. Листя рукколи перебрати та викласти на дно тарілки.

Зверху – всі інші інгредієнти. Для заправки змішати всі складові та полити цією сумішшю салат.
 

салати, курчтина, помідори, спаржева квасоля

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат з морської капусти із курячим філе, огірком і кукурудзою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 982
Смачна, ситна та пікантна страва, яка урізноманітнить повсякденне меню.
Салат "Новинка" із редисом, баликом і грінками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 915
Головна родзинка страви – хрусткі, ароматні смажені сухарики.
Традиційний овочевий салат на новий незвичний лад
салати
Світлана ЯСЬКОВА 7
Напевно, кожна господиня з початком сезону ранніх овочів готує салатик із редиски, огірків та яєць, де всі інгредієнти нарізуються часточками. Але я хочу запропонувати вам іншу подачу цієї звичної всім страви.
«Трав’яна» кухня: усе, що є на городі — згодиться на нашому столі!
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 785
Запевняють досвідчені городниці, які зі звичайних трав готують справжні кулінарні шедеври
Показати ще
Коментарів - 0: