clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
25 Липня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1008

Салат «Моя фантазія» з курятиною, спаржевою квасолею та помідорами


Фото: автора

Рецепт цього салатика виник в моїй голові абсолютно спонтанно. Я просто змішала продукти, які знайшлися в моєму холодильнику. Результат порадував. Салат вийшов легким та смачним, з приємною гірчично-горіховою ноткою рукколи.

Інгредієнти:

350 г курячого філе, великий помідор, пучок рукколи, 200 г спаржевої квасолі (у мене заморожена, але краще використовувати свіжу), половинка червоної цибулі, цибуля-порей, зубок часнику, спеції для курки, сіль.

Для заправки: 1 ст. л. соєвого соусу, 2 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. бальзамічного оцту, 1 ч. л. не гострої гірчиці (у мене «Діжонська»), 1 ч. л. меду, сіль, суміш перців свіжозмелена.

Приготування:


Курячу грудку нарізати крупними смужками, замаринувати в солі й спеціях та відкласти просочуватися на хвилин 15. Потім обсмажити курятину в мінімальній кількості олії до золотавої скоринки (я після цього обсушила м’ясо на паперовому рушнику від залишків жиру).

Потім на цій же олії злегка підсмажити розчавлений зубок часнику, вийняти його та спасерувати на цьому ароматному жирі спаржеву квасолю до готовності (якщо використовуєте заморожену, то попередньо її розморожувати не потрібно).

Подрібнити цибулю-порей.

Помідор нарізати крупними скибочками.

Червону цибулю – кільцями. Листя рукколи перебрати та викласти на дно тарілки.

Зверху – всі інші інгредієнти. Для заправки змішати всі складові та полити цією сумішшю салат.
 

салати, курчтина, помідори, спаржева квасоля

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат «Персик & томат» з баликом та сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1023
Цікаве поєднання інгредієнтів дає несподівано приємний і оригінальний смак.
Салат з печеним пряним гарбузом, бринзою та насінням соняшника
салати
Світлана ЯСЬКОВА 704
Крім того, що салати з гарбуза апетитні на вигляд, оригінальні на смак, у них безліч різної користі.
Грушевий салат з бринзою і шинкою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 464
Ця страва для тих, хто не боїться експериментувати з незвичними поєднаннями інгредієнтів.
Салат із «плющеними» томатами чері, базиліком та м’ятою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 819
Ця страва для тих, хто шукає прості, швидкі й доступні рецепти, але з «родзинкою».
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: