Гаряча тема:
- Війна
Інгредієнти:
Для млинців: 500 мл теплого молока, 250 мл мінеральної води, 250 г борошна, 3 яйця, 2 ст. л. цукру, 3 ст. л. олії, 1 ч. л. соди, оцет за смаком.
Для сирної начинки: 500 г сиру, жовток, родзинки, ванілін, 4 ст. л. цукру.
Для вишневої начинки: заморожена вишня без кісточок за смаком (у мене черешня), кориця та цукор за смаком.
Для макової начинки: запарений та розтертий мак з цукром (у мене готова макова начинка з цукатами та родзинками).
Приготування:
Борошно просіяти. Яйця збити з цукром. Соду погасити оцтом і додати до яєць. По черзі і потроху додавати борошно і молоко. Коли все борошно з'єднається з яйцями, влити молоко, трохи солі, олію і добре перемішати. Наприкінці влити мінеральну воду. Перемішати і залишити тісто на 10 хвилин, щоб відпочило.
Розігріти млинцеву сковорідку і змастити її шматочком сала або олією. Смажити млинці з обох боків.
Збити сир, цукор, жовток і ванілін. Додати запарені й обсушені родзинки, перемішати.
Розморожену вишню (черешню) з’єднати з цукром, варити на повільному вогні до загустіння. Наприкінці додати трохи меленої кориці. Зняти з вогню, відкинути на сито й охолодити.
Начинити млинці трьома видами начинок — сирною, маковою та фруктовою. Потім на один млинчик викласти три начинені млинці та загорнути один грубий рулет. Перед подачею нарізати його у вигляді ролів, декорувати збитими вершками (або білками) та полити шоколадним соусом.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: