Гаряча тема:
- Війна
Інгредієнти:
Склянка газованої води, яйце, 0,5 ч. л. солі, 0,5 ч. л. цукру, 4 ст. л. олії, 4 склянки борошна.
Приготування:
У мисці з'єднати всі складові, крім борошна. Борошно просіювати та підсипати поступово, оскільки воно у всіх різне. Замісити м'яке, еластичне, блискуче тісто. Спочатку воно буде з явними «целюлітними» ознаками. Це норма. Після того, як воно трохи охолоне в холодильнику (з півгодинки), стане рівненьким і гладеньким. З цієї порції виходить близько 1 кг тіста. Ліпити вареники краще способом «безвідходного виробництва» — «ковбаска»- «кульки»-вареник. Далі вареники або пельмені можна варити, тушкувати або смажити. Варити після спливання 3-5 хвилин, не більше. Таке тісто також підходить на чебуреки, але тоді у нього не потрібно додавати яйце.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: