Гаряча тема:
- Війна
Хтось із вас може сказати, що він кавун не ріже, а розбиває об коліно (голову, землю), а потім їсть ложкою. Спосіб, звісно, швидкий, але результат непередбачуваний. Я ж пропоную спосіб нарізати кавун акуратними часточками. Все дуже легко, а головне, симпатично. Про всяк випадок нагадаю, що спочатку кавун треба добре помити (можна навіть із милом й обполоснути кип'яченою водою). Ніж для різання теж повинен бути чистим. Так ми вбережемо себе і своїх близьких від різних мікроорганізмів, які люблять соковиту і солодку кавунову м'якоть не менше за нас.
Ріжемо кавун поперек на дві половинки. Кладемо половинку м'якоттю донизу на обробну дошку. Потім нарізаємо поперек дольками 1,5-2 см завширшки.
Робимо ножем паралельні надрізи (ніби ріжемо цибулю).
Потім надіти на кавун глибоку миску й, тримаючись за обробну дошку, перевернути.
Нарізаний в такий спосіб кавун чудово підійде для вечірки та пікніка.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: