Гаряча тема:
- Війна
За цим рецептом печериці вийдуть не кислі і не прісні. Ще й готуються на раз, два, три!
Інгредієнти:
1 кг дрібних печериць,
350 мл води,
70 г соняшникової пахучої олії,
70 г винного оцту,
2 ст. л. цукру,
1 ст. л. солі,
3 лаврових листки,
перець духмяний (горошком) - 4-5 штук, г
воздика – 4 шт.,
4-5 зубків часнику,
зелень кропу,
зелена цибуля.
Приготування:
Печериці ретельно помити. Якщо великі – розрізати навпіл.
Відварити у підсоленій воді з перцем-горошком та лавровим листям протягом 20 хвилин з моменту закипання. Відкинути на друшляк і промити під холодною водою.
Приготувати маринад: змішати олію, оцет, вичавлений часник, сіль та цукор. Залити маринадом гриби. Через 10 хвилин можна їсти. Перед подачею притрусити зеленю кропу та зеленою цибулею.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: