clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
14 Серпня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1452

Овочевий салат «Селянський»


Фото: автора

Цей овочевий салатик ситний, смачний та красивий. А ще мені дуже сподобалася заправка.

Інгредієнти:
15 молодих картоплин середнього розміру, 5-6 дрібних помідорів, 2-3 огірка, 2 болгарських перці, 2 жмені руколи (можна взяти петрушку, кріп і селеру), 2-3 зубки часнику.
Заправка: 1 ст. л. лимонного соку, сухі трави: базилік, чебрець, орегано, оливкова олія, морська сіль, дрібка свіжозмеленого чорного перцю, 1 ч. л. меду, 1 ч. л. французької гірчиці в зернах.

Приготування:
Молоду картоплю разом зі шкірочкою відварити в мундирі, потім розрізати навпіл або на четвертинки, викласти у форму для запікання і щедро присмачити оливковою олією. Поперчити, посолити і відправити в духовку під гриль, щоб картопля стала золотавою (сильно просмажувати не треба!). На готову картоплю вичавити часник та перемішати. Охолодити.
Зелень покласти в салатник. Овочі крупно нарізати і теж відправити у салатник. Додати картоплю. Для заправки всі інгредієнти змішати та вфдставити на декілька хвилин, щоб трави віддали свій аромат. Полити заправкою салат.
Подавати одразу, щоб картопля не встигла розм’якнути, а овочі не пустили сік.


 

салати, салати без майонезу, помідори, картопля, овочі, перець, огірки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат із абрикосами, куркою та сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 850
Літній, легкий, яскравий салатик для любителів поєднанням’яса та фруктів.
Салат із «плющеними» томатами чері, базиліком та м’ятою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 761
Ця страва для тих, хто шукає прості, швидкі й доступні рецепти, але з «родзинкою».
Корейський салат з баклажанами «Каді-хе» («баклажани-хе»)
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 1598
Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою.
Баклажановий салат із бринзою, помідорами та горіхами кеш’ю
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1126
«Синенькі» в компанії з цими складовими смакують просто ідеально!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: