clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
4 Вересня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1184

Італійський салат із часточками дині та панірованою моцареллою


Фото: автора

Диня на нашому столі – це класика. Ну а я пропоную піти далі й приготувати із неї салат.

Свіжий, легкий, незрівнянно вишуканий… Але його родзинкою є не лише диня. Смажена моцарелла – це неймовірно смачна і дуже апетитна закуска, яку просто обожнюють італійці. Гадаю хрустка рум'яна паніровка і гарячий тягучий сир всередині припаде до душі і вам.

Інгредієнти:
70 г салату айсберг, 100 г помідорів чері, 100 г дині, соус бальзамічний, 250 г сиру моцарелла, олія оливкова, 20 г сухарів панірувальних, яйце, сіль, цукор, суміш перців, сухий та свіжий базілік.

Приготування:
На тарілці розкласти салат айсберг, на нього помідори чері, розрізані навпіл. Нарізати декілька часточок дині і також викласти їх на салатну тарілку. Кульки моцарелли нарізати кружальцями. В окремій мисочці збити яйце. Обкачувати сир в яєчній суміші, потім у панірувальних сухарях. Обсмажити паніровані шматочки моцарелли на оливковій олії, обсушити на паперовому рушнику чи за допомогою серветки.

Викласти їх зверху на салат. Прикрасити все листочками зеленого базиліку.


Приготувати заправку: змішати оливкову олію та бальзамічний соус. Додати за смаком сіль, цукор, суміш перців, сухий базилік. Ретельно перемішати (до розчинення цукру та солі). Полити заправкою салат та прикрасити листочками базиліку.


 

Салати, салати без майонезу, диня, моцарелла, італійська кухня

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Корейський салат з баклажанами «Каді-хе» («баклажани-хе»)
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 1610
Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою.
Вірменський салат із запечених овочів – класика східної кухні
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1064
Надзвичайно смачний, корисний, ароматний і соковитий!
Баклажановий салат із бринзою, помідорами та горіхами кеш’ю
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1133
«Синенькі» в компанії з цими складовими смакують просто ідеально!
Салат із абрикосами, куркою та сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 854
Літній, легкий, яскравий салатик для любителів поєднанням’яса та фруктів.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: