clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
8 Жовтня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1506

М'ясо в сирному соусі


Фото: автора

Насмілюся назвати цю страву романтичною бо куряче філе, приготоване в такий спосіб, виходить надзвичайно ніжним, воно просто тане у роті...

Нині вже нікого не здивуєш тушкованим м'ясом із овочами чи грибами. Але ви спробуйте цю страву й переконайтеся, що такий нюанс, як плавлений сир в корені змінює смак цих звичайних інгредієнтів. Страва не жирна, але дуже поживна. Тарілка такої смаженини на обід замінить і перше, і друге. Дуже смачно їсти таке м'яско зі свіжим хлібом, вмочуючи його у вершково-оксамитовий соус.

Інгредієнти:
300 г курячого філе, 200 г печериць, 2 плавлені сирки, 2 цибулини, приправи (карі, куркума, мускатний горіх — за смаком), мелений чорний перець, зелень, сіль, базилік.

Приготування:
Куряче філе нарізати кубиками і обсмажити на сковорідці у невеликій кількості олії.

Цибулю нарізати напівкільцями, печериці — тонкими пластинками.

Підготовлені гриби та цибулю додати до м'яса, приправити спеціями та сіллю, перемішати та готувати все разом хвилин 10-15.

Потім потерти в сковорідку плавлений сир і ретельно його розмішати, розплавлавляючи (чим довше та ретельніше — тим краще).

Наприкінці додати подрібнену зелень за смаком.


Готову страву прикрасити гілочкою базиліку та помідоркою чері. 

М`ясо та субпродукти, сирний соус, смаженина, куряче філе

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Курка, запечена на солі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 929
Дієтичний рецепт із кулінарної книги Дарії Донцової, який можна назвати рятівною чарівною паличкою.
Куряча печінка по-італійськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 991
Дуже смачна, легка й швидка в приготуванні а-ля запіканка, рецептом якої зі мною поділився один знайомий шеф-кухар італійського ресторанчика.
Кучмачі з курячих субпродуктів по-грузинськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 668
Пряна, гостра й надзвичайно ароматна гаряча страва.
Курячі гомілки, тушковані з галушками-нудлями
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 925
Ситна та незвична страва, яка підійде і для повсякденного, і для святкового столу.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: