clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

8 Жовтня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1431

М'ясо в сирному соусі


Фото: автора

Насмілюся назвати цю страву романтичною бо куряче філе, приготоване в такий спосіб, виходить надзвичайно ніжним, воно просто тане у роті...

Нині вже нікого не здивуєш тушкованим м'ясом із овочами чи грибами. Але ви спробуйте цю страву й переконайтеся, що такий нюанс, як плавлений сир в корені змінює смак цих звичайних інгредієнтів. Страва не жирна, але дуже поживна. Тарілка такої смаженини на обід замінить і перше, і друге. Дуже смачно їсти таке м'яско зі свіжим хлібом, вмочуючи його у вершково-оксамитовий соус.

Інгредієнти:
300 г курячого філе, 200 г печериць, 2 плавлені сирки, 2 цибулини, приправи (карі, куркума, мускатний горіх — за смаком), мелений чорний перець, зелень, сіль, базилік.

Приготування:
Куряче філе нарізати кубиками і обсмажити на сковорідці у невеликій кількості олії.

Цибулю нарізати напівкільцями, печериці — тонкими пластинками.

Підготовлені гриби та цибулю додати до м'яса, приправити спеціями та сіллю, перемішати та готувати все разом хвилин 10-15.

Потім потерти в сковорідку плавлений сир і ретельно його розмішати, розплавлавляючи (чим довше та ретельніше — тим краще).

Наприкінці додати подрібнену зелень за смаком.


Готову страву прикрасити гілочкою базиліку та помідоркою чері. 

М`ясо та субпродукти, сирний соус, смаженина, куряче філе

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Аlmondegas – ніжні фрикадельки по-іспанськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 691
Смачно, просто, ситно й соковито!
Шашлик із «родзинкою» за рецептом мого батька
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1418
Саме в такий спосіб смажать м’яско відомі м’ясоїди та шашликолюби.
М'ясо «Панське» під пікантним чорничним соусом
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Аврора Крейнес 419
Дуже ароматне й смачне. А ще м'ясо виходить таким м’яким, що його можна їсти одними губами.
Псевдо-шашлик у духовці – смакота без мангалу та диму
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 793
Нітрохи не гірший за свого «побратима», підсмаженого на багатті.
Показати ще
Коментарів - 0: