Гаряча тема:
- Війна
Нині вже нікого не здивуєш тушкованим м'ясом із овочами чи грибами. Але ви спробуйте цю страву й переконайтеся, що такий нюанс, як плавлений сир в корені змінює смак цих звичайних інгредієнтів. Страва не жирна, але дуже поживна. Тарілка такої смаженини на обід замінить і перше, і друге. Дуже смачно їсти таке м'яско зі свіжим хлібом, вмочуючи його у вершково-оксамитовий соус.
Інгредієнти:
300 г курячого філе, 200 г печериць, 2 плавлені сирки, 2 цибулини, приправи (карі, куркума, мускатний горіх — за смаком), мелений чорний перець, зелень, сіль, базилік.
Приготування:
Куряче філе нарізати кубиками і обсмажити на сковорідці у невеликій кількості олії.
Цибулю нарізати напівкільцями, печериці — тонкими пластинками.
Підготовлені гриби та цибулю додати до м'яса, приправити спеціями та сіллю, перемішати та готувати все разом хвилин 10-15.
Потім потерти в сковорідку плавлений сир і ретельно його розмішати, розплавлавляючи (чим довше та ретельніше — тим краще).
Наприкінці додати подрібнену зелень за смаком.
Готову страву прикрасити гілочкою базиліку та помідоркою чері.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: