clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

10 Жовтня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1205

Сирне печиво


Фото: автора

Ці сирні конвертики знайомі багатьом ще з дитинства. Їх люблять усі, як дорослі, так і діти!

Простий рецепт, легкість приготування і корисні інгредієнти подарують вам неймовірно смачну, і головне – корисну насолоду.


Інгредієнти:
200 г зернистого жирного сиру, 100 г вершкового масла, склянка борошна + борошно для розкачування, цукор, ванілін.


Приготування:
Перетерти руками на крихту попередньо перемелений у блендері сир, холодне вершкове масло і борошно.

Додати ванілін і вимісити з цієї маси тісто. Сформувати з нього кулю, за потреби використовуючи додаткове борошно.

Відправити в холодильник на годину охолоджуватися (обов’язково, тісто має відпочити). На посипаній борошном робочій поверхні розкачати тісто (4 мм завтовшки). Вирізати кружальця діаметром 6-7 см.

Насипати в мисочку цукор і вмочати в нього кружальця тіста (у мене простий цукор навпіл із коричневим).

Потім скласти їх навпіл (цукром всередину).

Ще раз скласти півколо навпіл і знову вмочити верхнім боком у цукор.

Викласти печиво на застелене пекарським папером деко на відстані 2 см одне від одного. Випікати протягом 20 хвилин у заздалегідь розігрітій до 190-200ºС духовці до красивого золотавого кольору.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: смак печива можна змінювати, додавши до цукру корицю.


 

солодка випічка, печиво, сир, рецепти нашого дитинства

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Шоколадна паска з цукатами, журавлиною і фініками
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1302
Одним з плюсів цього смаколика є те, що готується він лише на одному яйці, але при цьому структура паски виходить пористою й повітряною, практично невагомою!
Бюджетна коврижка на варенні «Мурзілка»
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 768
Вона така проста й завжди вдала, що приготувати її зможе навіть дитина!
Тістечко «Білочка» із в’яленою журавлиною
солодка випічка, торти
Світлана ЯСЬКОВА 587
Подібні смаколики часто-густо продаються в магазинах, але, повірте, з домашніми їх просто не порівняти!
Цукрова глазур для пасок, яка не липне й не кришеться
солодка випічка, десерти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1517
Завдяки желатину виходить просто ідеальне покриття для традиційної страви Великодня!
Показати ще
Коментарів - 0: