clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

14 Жовтня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1178

Швидкий заливний пиріг із сьомгою та вершковим сиром


Фото: автора

Цей пиріг із сьомги може бути як безпрограшним частуванням для гостей, так і ситною вечерею.

Під хрусткою скоринкою з панірувальних сухарів ховається ніжна вершкова начинка з риби, а кріп робить її пікантною. Як форму для запікання можна використовувати не тільки роз'ємні тортівниці, але й кокотниці, кексниці та порційні формочки для запікання.


Інгредієнти:
2 яйця, 6 ст. л. борошна, склянка молока, 150 г майонезу, сода, 500 г філе сьомги, 200 г сиру Рікотта (або будь-якого іншого м'якого вершкового сиру; бюджетний варіант – плавлений сир), сіль, перець, цукор, кріп, панірувальні сухарі.


Приготування:
Змішати до однорідності яйця, борошно, молоко, майонез, сіль, дрібку соди та цукру. Вилити половину в змащену вершковим маслом та присипану панірувальними сухарями форму. Сухарями також притрусити злегка шар тіста.

Сьомгу нарізати крупними шматочками.

Змішати з Рікоттою і подрібненим кропом.

Викласти рибну начинку на шар тіста, посолити, поперчити. Залити тістом, яке залишилося й посипати панірувальними сухарями. Запікати в духовці при 150ºС 40-50 хвилин до готовності.


Пиріг смачний як в гарячому так і в холодному вигляді.


 

риба та морепродукти, солона випічка, пиріг, сьомга, рікотта

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Смажена салака-хамса по-іспанськи (Boquerones ан Adobo)
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 985
Головний секрет страви – рибка спочатку маринується, а лише потім смажиться.
Нототенія у гірчичному соусі по-фінськи
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 592
Рибка виходить дуже смачною, з приємним тонким ароматом. Гірчичний соус дарує їй додаткову соковитість і пікантний смак.
Тарталетки з ікрою та вершковим сиром — чудова закуска до Дня закоханих
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3488
Ця страва не лише прикрасить романтичну вечерю, але й стане королевою будь-якого святкового столу.
Риба в кефірі на "овочевій подушці"
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 943
Досить цікавий і простий спосіб приготування, завдяки якому будь-яка, навіть сухувата «від природи» риба, виходить ніжною і соковитою.
Показати ще
Коментарів - 0: