Гаряча тема:
- Війна
Яблука дуже добре поєднуються із курятиною, а тонка нотка часнику й орегано взагалі додає салату вишуканість. Пекінську капусту можна замінити листям салату, а адигейський сир — бринзою чи фетою. Так страва буде трішки гострішою та пікантнішою.
Інгредієнти:
300 г курятини, 200 г пекінської капусти, 1 солодка червона перчина, 2 яблука,
200 г адигейського сиру.
Заправка: зубок часнику, перець чорний мелений, 2-3 ст. л. оливкової олії, 2 ч. л. французької гірчиці в зернах, 1 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. меду, орегано.
Приготування:
Курятину відварити (у мене м’ясо з гомілок, щоб зменшити калорійність страви можна використовувати курячу грудку) й нарізати довільними шматочками.
Яблука почистити від шкірки й серцевини, порізати кубиками й скропити лимонним соком, щоб не потемніли.
Пекінську капусту тонко посікти.
Перець почистити від насіння і тонко нарізати соломкою.
Адигейський сир — також соломкою.
Все скласти в миску і полити заправкою. Для заправки: як слід змішати всі інгредієнти й залишити на декілька хвилин.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: