Гаряча тема:
- Війна
Завдяки щільній консистенції вареного згущеного молока начинка легко буде утримуватися в сирній масі. Сформувати акуратні сирники не складе ніяких труднощів. Апетитна золотава скоринка, родзинки, лимонна нотка й солодка карамельна начинка – успіх такій ранковій трапезі гарантований!
Інгредієнти:
250 г домашнього сиру, яйце, 1,5 ст. л. цукру, півпачки ваніліну, 1 ст. л. борошна, 2 ст. л. манки, трішки тертої цедри лимона, 50 г родзинок, 3-4 ч. л. вареної сгущенки, олія соняшникова – для обсмажування, шоколадний топінг – для оздоблення.
Приготування:
Сир протерти через сито (я збила в блендері). Додати цукор, яйце, ванілін і лимонну цедру. Добре розмішати, всипати борошно й манку, додати родзинки.
Замісити тісто.
Мокрими руками формувати маленькі палянички з тіста, викладаючи у центрі кожної начинку.
Скачувати в кульку. З кожної сформувати сирник.
Трохи обкачати його в борошні й відправити на сковорідку. Обсмажувати до рум'яної скоринки.
При подачі прикрасити листочками м'яти й полити шоколадним топінгом. А можна подати традиційно – зі сметанкою.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: в середину сирника можна класти будь-яку начинку на ваш смак: шматочок чорного шоколаду, який розтоплюється під час смаження (мій улюблений варіант!), ягоди, джем тощо.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: