ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Листопада, 2020

Салат із консервованої горбуші з грибами

25 Жовтня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 2050

Фото: автора

Горбуша – фаворит серед рибних консервів. Саме її багато кулінарів обирають, якщо хочуть приготувати салатик із консервованою рибкою.

Найпопулярніша страва з горбушею – це стара-добра «Мімоза». Вона вже давно стала класикою. Ми ж розглянемо інший варіант салату із цією рибкою, не менш апетитний і смачний. До речі, ви можете використовувати будь-яку консерву в олії, і навіть тунець у власному соку.


Інгредієнти:
Банка консервованої горбуші (200 г), 3 варених яйця, 2 цибулини, 2 морквини, склянка маринованих шампіньйонів, майонез (бажано домашній), олія для обсмажування цибулі та моркви, 2 зубки часнику.

Приготування:
Горбушу розім'яти виделкою або ложкою. Моркву почистити та натерти на тертці, цибулю — нарізати кубиками. Спасерувати овочі на олії, посолити, поперчити. Гриби подрібнити довільно. Варені білки яєць натерти на крупній тертці й змішати з вичавленим часником. Викладати салат шарами, просочуючи кожен домашнім майонезом.

Шари: горбуша консервована, цибуля та морква, обсмажені на олії гриби, білки яєць із часником, жовтки.

Верхній шар прикрасити вареною морквою, яйцями, зеленню та свіжим чи маринованим огірком.


 

риба та морепродукти, салати, гриби, горбуша

Коментарі:

  Так  Ні, дякую