clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

25 Жовтня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1014

Салат із консервованої горбуші з грибами


Фото: автора

Горбуша – фаворит серед рибних консервів. Саме її багато кулінарів обирають, якщо хочуть приготувати салатик із консервованою рибкою.

Найпопулярніша страва з горбушею – це стара-добра «Мімоза». Вона вже давно стала класикою. Ми ж розглянемо інший варіант салату із цією рибкою, не менш апетитний і смачний. До речі, ви можете використовувати будь-яку консерву в олії, і навіть тунець у власному соку.


Інгредієнти:
Банка консервованої горбуші (200 г), 3 варених яйця, 2 цибулини, 2 морквини, склянка маринованих шампіньйонів, майонез (бажано домашній), олія для обсмажування цибулі та моркви, 2 зубки часнику.

Приготування:
Горбушу розім'яти виделкою або ложкою. Моркву почистити та натерти на тертці, цибулю — нарізати кубиками. Спасерувати овочі на олії, посолити, поперчити. Гриби подрібнити довільно. Варені білки яєць натерти на крупній тертці й змішати з вичавленим часником. Викладати салат шарами, просочуючи кожен домашнім майонезом.

Шари: горбуша консервована, цибуля та морква, обсмажені на олії гриби, білки яєць із часником, жовтки.

Верхній шар прикрасити вареною морквою, яйцями, зеленню та свіжим чи маринованим огірком.


 

риба та морепродукти, салати, гриби, горбуша

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

ПОСТИМО СМАЧНО: Салат «Селянський» із картоплею та квашеною капустою
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2140
Про рецепт можна сказати просто — «смак дитинства на тарілці»!
Салат «Щаслива підкова» з чорносливом і куркою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1924
Він настільки цікавий і смачний, що навіть забуваєш про зайву калорійність майонезної заправки!
Салат "Дівчача радість" із курки, ківі та корейської моркви
салати
Світлана ЯСЬКОВА 753
Поєднання інгредієнтів незвичне, але дуже цікаве – страва виходить легкою, свіжою та смачною.
«Трав’яна» кухня: усе, що є на городі — згодиться на нашому столі!
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 769
Запевняють досвідчені городниці, які зі звичайних трав готують справжні кулінарні шедеври
Показати ще
Коментарів - 0: