clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
25 Жовтня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1060

Салат із консервованої горбуші з грибами


Фото: автора

Горбуша – фаворит серед рибних консервів. Саме її багато кулінарів обирають, якщо хочуть приготувати салатик із консервованою рибкою.

Найпопулярніша страва з горбушею – це стара-добра «Мімоза». Вона вже давно стала класикою. Ми ж розглянемо інший варіант салату із цією рибкою, не менш апетитний і смачний. До речі, ви можете використовувати будь-яку консерву в олії, і навіть тунець у власному соку.


Інгредієнти:
Банка консервованої горбуші (200 г), 3 варених яйця, 2 цибулини, 2 морквини, склянка маринованих шампіньйонів, майонез (бажано домашній), олія для обсмажування цибулі та моркви, 2 зубки часнику.

Приготування:
Горбушу розім'яти виделкою або ложкою. Моркву почистити та натерти на тертці, цибулю — нарізати кубиками. Спасерувати овочі на олії, посолити, поперчити. Гриби подрібнити довільно. Варені білки яєць натерти на крупній тертці й змішати з вичавленим часником. Викладати салат шарами, просочуючи кожен домашнім майонезом.

Шари: горбуша консервована, цибуля та морква, обсмажені на олії гриби, білки яєць із часником, жовтки.

Верхній шар прикрасити вареною морквою, яйцями, зеленню та свіжим чи маринованим огірком.


 

риба та морепродукти, салати, гриби, горбуша

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Корейський салат з баклажанами «Каді-хе» («баклажани-хе»)
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 1597
Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою.
Салат «Персик & томат» з баликом та сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 943
Цікаве поєднання інгредієнтів дає несподівано приємний і оригінальний смак.
Баклажановий салат із бринзою, помідорами та горіхами кеш’ю
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1126
«Синенькі» в компанії з цими складовими смакують просто ідеально!
Вірменський салат із запечених овочів – класика східної кухні
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1055
Надзвичайно смачний, корисний, ароматний і соковитий!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: