clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
8 Листопада 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1844

Салат із хурмою, курячим філе і червоною цибулею


Фото: автора

Хурму інакше ще називають «їжею богів». Цей сонячний фрукт ідеально поєднується з курячим м'ясом. Салати, в основі яких є ці два інгредієнти, виходять легкими, смачними й завжди святково виглядають.

Інгредієнти:
70 г куряче філе, 1/2 ч. л. сіль, хурма (краще брати солодкий гібрид – «Корольок», «Какі»), червона цибулина, листя салату, 20 г майонезу (у мене домашній), 10 г меду, 2 ч. л. діжонської гірчиці.


Приготування:
Куряче філе без шкірки посолити, поперчити й обсмажити цілим шматочком до золотавої скоринки (всередині грудка повинна залишитися соковитою!).

Після обсмажування залишити м'ясо «відпочити» на 10 хвилин, щоб всі м’ясні соки розподілилися рівномірно.
Солодку червону цибулю нарізати кільцями.


Салатне листя порвати довільно руками.

Зверху – цибуля.



Курку й хурму нарізати скибочками й викласти на салат.


Салат заправити заправкою з майонезу, діжонської гірчиці та меду.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: якщо ви хочете зменшити калорійність страви, то використовуйте замість майонезу не солодкий йогурт, а філе запікайте в духовці.
 

салати, хурма, куряче філе

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат «Персик & томат» з баликом та сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 960
Цікаве поєднання інгредієнтів дає несподівано приємний і оригінальний смак.
Салат із абрикосами, куркою та сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 866
Літній, легкий, яскравий салатик для любителів поєднанням’яса та фруктів.
Вірменський салат із запечених овочів – класика східної кухні
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1075
Надзвичайно смачний, корисний, ароматний і соковитий!
Корейський салат з баклажанами «Каді-хе» («баклажани-хе»)
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 1633
Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: