clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

8 Листопада 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1737

Салат із хурмою, курячим філе і червоною цибулею


Фото: автора

Хурму інакше ще називають «їжею богів». Цей сонячний фрукт ідеально поєднується з курячим м'ясом. Салати, в основі яких є ці два інгредієнти, виходять легкими, смачними й завжди святково виглядають.

Інгредієнти:
70 г куряче філе, 1/2 ч. л. сіль, хурма (краще брати солодкий гібрид – «Корольок», «Какі»), червона цибулина, листя салату, 20 г майонезу (у мене домашній), 10 г меду, 2 ч. л. діжонської гірчиці.


Приготування:
Куряче філе без шкірки посолити, поперчити й обсмажити цілим шматочком до золотавої скоринки (всередині грудка повинна залишитися соковитою!).

Після обсмажування залишити м'ясо «відпочити» на 10 хвилин, щоб всі м’ясні соки розподілилися рівномірно.
Солодку червону цибулю нарізати кільцями.


Салатне листя порвати довільно руками.

Зверху – цибуля.



Курку й хурму нарізати скибочками й викласти на салат.


Салат заправити заправкою з майонезу, діжонської гірчиці та меду.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: якщо ви хочете зменшити калорійність страви, то використовуйте замість майонезу не солодкий йогурт, а філе запікайте в духовці.
 

салати, хурма, куряче філе

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат "Дівчача радість" із курки, ківі та корейської моркви
салати
Світлана ЯСЬКОВА 767
Поєднання інгредієнтів незвичне, але дуже цікаве – страва виходить легкою, свіжою та смачною.
Салат "Новинка" із редисом, баликом і грінками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 918
Головна родзинка страви – хрусткі, ароматні смажені сухарики.
ПОСТИМО СМАЧНО: Салат «Селянський» із картоплею та квашеною капустою
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2148
Про рецепт можна сказати просто — «смак дитинства на тарілці»!
«Трав’яна» кухня: усе, що є на городі — згодиться на нашому столі!
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 788
Запевняють досвідчені городниці, які зі звичайних трав готують справжні кулінарні шедеври
Показати ще
Коментарів - 0: