clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
8 Листопада 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1840

Салат із хурмою, курячим філе і червоною цибулею


Фото: автора

Хурму інакше ще називають «їжею богів». Цей сонячний фрукт ідеально поєднується з курячим м'ясом. Салати, в основі яких є ці два інгредієнти, виходять легкими, смачними й завжди святково виглядають.

Інгредієнти:
70 г куряче філе, 1/2 ч. л. сіль, хурма (краще брати солодкий гібрид – «Корольок», «Какі»), червона цибулина, листя салату, 20 г майонезу (у мене домашній), 10 г меду, 2 ч. л. діжонської гірчиці.


Приготування:
Куряче філе без шкірки посолити, поперчити й обсмажити цілим шматочком до золотавої скоринки (всередині грудка повинна залишитися соковитою!).

Після обсмажування залишити м'ясо «відпочити» на 10 хвилин, щоб всі м’ясні соки розподілилися рівномірно.
Солодку червону цибулю нарізати кільцями.


Салатне листя порвати довільно руками.

Зверху – цибуля.



Курку й хурму нарізати скибочками й викласти на салат.


Салат заправити заправкою з майонезу, діжонської гірчиці та меду.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: якщо ви хочете зменшити калорійність страви, то використовуйте замість майонезу не солодкий йогурт, а філе запікайте в духовці.
 

салати, хурма, куряче філе

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат із абрикосами, куркою та сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 854
Літній, легкий, яскравий салатик для любителів поєднанням’яса та фруктів.
Салат «Персик & томат» з баликом та сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 952
Цікаве поєднання інгредієнтів дає несподівано приємний і оригінальний смак.
Вірменський салат із запечених овочів – класика східної кухні
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1064
Надзвичайно смачний, корисний, ароматний і соковитий!
Салат із «плющеними» томатами чері, базиліком та м’ятою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 763
Ця страва для тих, хто шукає прості, швидкі й доступні рецепти, але з «родзинкою».
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: