Гаряча тема:
- Війна
Інгредієнти:
70 г куряче філе, 1/2 ч. л. сіль, хурма (краще брати солодкий гібрид – «Корольок», «Какі»), червона цибулина, листя салату, 20 г майонезу (у мене домашній), 10 г меду, 2 ч. л. діжонської гірчиці.
Приготування:
Куряче філе без шкірки посолити, поперчити й обсмажити цілим шматочком до золотавої скоринки (всередині грудка повинна залишитися соковитою!).
Після обсмажування залишити м'ясо «відпочити» на 10 хвилин, щоб всі м’ясні соки розподілилися рівномірно.
Солодку червону цибулю нарізати кільцями.
Салатне листя порвати довільно руками.
Зверху – цибуля.
Курку й хурму нарізати скибочками й викласти на салат.
Салат заправити заправкою з майонезу, діжонської гірчиці та меду.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: якщо ви хочете зменшити калорійність страви, то використовуйте замість майонезу не солодкий йогурт, а філе запікайте в духовці.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: