clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

9 Листопада 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1420

Кролик в молоці


Фото: автора

Найпростіший спосіб приготувати ніжне та дієтичне м’ясо кролика. Така страва подобається абсолютно всім, навіть тим, хто крольчатину не вживає.

Кролика готую часто. Рецептів використовую багато. Це і в пиві, і в сметані, і в йогурті, і з помідорами, і в духовці, і на грилі. Але щоб у молоці... Чесно скажу, що цей рецепт тепер мій улюблений. Крольчатина стає дуже ніжною та абсолютно не сухою.

Інгредієнти:
Тушка кролика, молоко, сіль, суміш перців, лавровий листок, мускатний горіх, цибулина, декілька кружалець лимону.

Приготування:
Кролика порубати на шматки середньої величини, замаринувати в спеціях, солі та лимоні.

Можна злегка обсмажити (але не обов'язково!). Скласти в латку або гусятницю, посолити, залити молоком, присмачити мускатним горіхом і, не накриваючи кришкою, поставити тушкуватися в духовку на 2-2,5 години. Іноді слід перевертати шматки й поливати їх соком. За 30-40 хвилин до готовності, поперчити, додати лавровий листок і нарізану та спасеровану цибулю.

Накрити кришкою й тушкувати до готовності. Подавати з французькою гірчицею в зернах.


 

м`ясо та субпродукти, кролик, молоко

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Фірмовий шашлик від мангальника ресторану «Хутір» Дмитра Савчука
м`ясо та субпродукти, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 1520
М’ясо завдяки сухому маринаду завжди виходить м’яким, соковитим та ніжним.
Шашлик із «родзинкою» за рецептом мого батька
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1425
Саме в такий спосіб смажать м’яско відомі м’ясоїди та шашликолюби.
Milanesa a la Suiza – відбивна по-аргентинськи під сиром із соусом «Бешамель»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 309
Рецептом та особливостями приготування зі мною поділилася одна знайома з кулінарного форуму, яка якийсь час жила в Кордові. За її словами міланеса – це справжній місцевий кулінарний культ!
Молода капуста, тушкована з грибами, м'ясом та сиром «Янтар»
м`ясо та субпродукти, гриби, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 649
Чи любите ви капусту так, як люблю її я? Якщо так, то ви потрапили за правильною адресою! Якщо ж ні, то я на сто відсотків гарантую, що ви раз і назавжди зміните про неї свою думку!
Показати ще
Коментарів - 0: