clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

11 Листопада 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 714

Горбуша з овочами та анансами


Фото: автора

Кислувато-солодке задоволення. Приготовлена у такий спосіб риба виходить соковитою й дуже ніжною.

Горбуша користується неабиякою популярністю, адже вона є основою для багатьох бюджетних рибних страв. Така рибка буквально тане в роті, а ананаси дарують їй цікавий кисло-солодкий смак. Ця страва хороша і в гарячому вигляді з будь-яким гарніром, і в холодному, як самостійна закуска.

Інгредієнти:
1,5 кг горбуші, банка різаних консервованих ананасів, 3-4 ст. л. не гострого томатного соусу, 3 великі цибулини, 2 великі морквини, сіль, перець, олія, борошно, 2 яйця, 100 мл молока.

Приготування:
Рибу випатрати, ретельно помити, нарізати шматочками й замаринувати на декілька годин в солі та спеціях.


Збити яйця з молоко, посолити, поперчити. Потім горбушу запанірувати в борошні, обмакнути в яєчно-молочний кляр і підсмажити на олії до золотавого кольору.


Цибулю нарізати напівкільцями, моркву — натерти на тертці. Обсмажити овочі на олії, влити в сковорідку томатний соус і покласти ананаси (сироп не відціджувати!). Все перемішати, довести до кипіння, охолодити.


В каструлю викласти шарами рибу й овочево-ананасовий соус, поставити на ніч у холодильник. 

риба та морепродукти, закуски, рибні страви, горбуша, ананаси

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

РІЗДВЯНЕ МЕНЮ: Салат «Тель-Авів» із ананасами у корзинках
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 1128
Традиційний сирково-яєчний салатик, але без часнику.
Оселедець у чайно-гірчичному соусі
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2384
Звісно, жирненький свіжий оселедчик смачний і сам по собі, але спробуйте замаринувати його в такий спосіб і він вмить зникне зі столу!
Закуска «Цахтоні» — м’ясний салат, який дуже поширений у кавказькій кухні
закуски, салати, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4009
На чорноморському узбережжі Кавказу це традиційна обов’язкова страва на святковому столі, як у нас олів'є та шуба.
Бурякова «ікра» — смачна вітамінна закуска чи салатик на щодень
закуски, салати, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1325
Цей рецептик згодиться тоді, коли вінегрет та простий класичний салат із буряка вже порядком набридли.
Показати ще
Коментарів - 0: