clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
23 Листопада 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1074

Салат-коктейль «Тунець у бокалі»


Фото: автора

Я нині з дуже простим, але неймовірно смачним салатиком. Роблю його часто на вечерю, коли після трудового дня абсолютно немає часу на приготування.

Різнобарвність складових салату просто радує око. Його, до речі, можна подавати і в салатниці. Але у келихах на високій ніжці він виглядає набагато ефектніше. Так би мовити, святковіше!

Інгредієнти:
Консервований тунець (в олії або власному соку — на ваше бажання), 2-3 помідори, 150 г бринзи або сиру фета, півбанки чорних маслин без кісточки, біла салатна цибулина.
Заправка: оливкова олія, сік лимона, дрібка цукру, сіль, перець, французька гірчиця у зернах, зелень.

Приготування:
Цибулю нарізати тонесенькими кільцями й замаринувати в заправці, для приготування якої просто слід змішати всі інгредієнти.

З консерви злити олію або воду, трішки поламати рибку виделкою (я завжди беру консерву італійського виробництва).


Додати помідори, нарізані крупними шматочками.


Зверху — оливки.


Потім — сир, нарізаний кубиками.


Все обережно перемішати, заправити заправкою й викласти в порційні келихи або склянки. Прикрасити зеленню на свій смак.  

 

салати, салати без майонезу, риба та морепродукти, тунець, бринза, оливки, середземноморська кухня

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Баклажановий салат із бринзою, помідорами та горіхами кеш’ю
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1133
«Синенькі» в компанії з цими складовими смакують просто ідеально!
Салат із абрикосами, куркою та сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 854
Літній, легкий, яскравий салатик для любителів поєднанням’яса та фруктів.
Салат із «плющеними» томатами чері, базиліком та м’ятою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 763
Ця страва для тих, хто шукає прості, швидкі й доступні рецепти, але з «родзинкою».
Корейський салат з баклажанами «Каді-хе» («баклажани-хе»)
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 1610
Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: