clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
3 Грудня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1588

Свинина в рукаві з вином, грушами й фініками


Фото: автора

Якщо на вечерю у нас така свинина, страва «змітається» повністю незалежно від того, який шматок і на скільки персон я готую

Ніякі мої «ах!» і «ох!» не передадуть того аромату, який стоїть у будинку, коли готується м'ясо з грушами. Ситний запах свинини змішується з солодкою фруктовою ноткою й обволікається медовою симфонією... Взагалі це не м'ясо, це справжній злочин — неможливо зупинитися, неможливо відірватися, неможливо перестати об'їдатися.

Інгредієнти:

1 кг свинини (бажано ошийок), склянка білого сухого вина, 1-2 ст. л. соєвого соусу, 1 ст. л. меду, 1 ч. л. гірчиці, 100 мл грушевого пюре (натерти груші на дрібній тертці), 100 г фініків (у мене курага та фініки в рівній кількості), 2 великі груші, морквина, цибулина, гвоздика, сіль, перець, часник — за смаком, лавровий листочок.

Приготування:
Спочатку зробити маринад: змішати вино, соєвий соус, мед, грушеве пюре, гірчицю, мед, сіль, часник та спеції.

Сухофрукти дрібно нарізати й теж додати в маринад.


Свинину нарізати кубиками довільного розміру.

Потім залити м'ясо маринадом і залишити на ніч, періодично перевертаючи його та помішуючи. Зранку цибулю нарізати кільцями, моркву — кружальцями. Додати овочі до м’яса з маринадом.

Додати грушу, нарізану часточками (зі шкіркою, але без серцевини).

Скласти все разом із маринадом у рукав для запікання, з усіх боків розкласти овочі й шматочки груші.

Запікати до золотавої скоринки. 

м`ясо та субпродукти, груша, свинина, запікання в рукаві, вино, фініки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Експрес-шашлик, маринований на мінералці
м`ясо та субпродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 1061
Газована вода розм'якшує волокна м'яса й у результаті воно виходить соковитим, ніжним і – за рахунок часнику та спецій – дуже ароматним!
Курячі крильця в рожевому соусі по-італійськи «Gallina in rosa»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 672
Рецепт одразу ж «підкупив» простотою приготування, відсутністю в складі жирів і буквально розкішним смаком!
Гуляш з легенями, зеленим горошком і маринованими огірками
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 547
Страва проста, бюджетна й дуже смачна.
Чакіндзулі з курки (грузинська кухня)
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 648
Ця шалено смачна страва готується на раз-два-три, а результат приємно дивує!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: