ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
21 Січня, 2020

Салат із пекінською капустою, морепродуктами та гранатом

6 Грудня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 3269

Фото: автора

Це дуже простий рецепт, але сам салатик виходить смачним, легким і найголовніше корисним.

Хоча морепродукти нині для нас є розкішшю, час від часу можна потішити себе цим нереально смачним продуктом. Я – фанат усіх морських гадів і ладна пожертвувати величезним куснем м’яса на користь малесенької жменьки креветок. До речі, для заправки можна використовувати як домашній майонез, так і легку заправку з оливкової олії, винного білого оцту, перцю, солі, цукру та французької гірчиці.


Інгредієнти:
Половина головки пекінської капусти, маленький гранат, половина банки консервованих ананасів, 350 г варених креветок, 2 варених кальмари, 250 г мідій, сіль, перець, домашній майонез.


Приготування:
Нашаткувати пекінську капусту. Почистити гранат.
Кальмари відварити, почистити (не переварити, будуть «резинові»!) й нарізати кільцями, креветки почистити (не подрібнювати), мідії розморозити й перебрати.


З ананасів злити сік, нарізати дрібними кубиками. Змішати всі інгредієнти.


Додати майонез, трохи посолити та поперчити й перемішати. Прикрасити салат зернами граната.


 

салати, риба та морепродукти, креветки, мідії, кальмари, ананаси, гранат, пекинська капуста

Коментарі:

  Так  Ні, дякую