clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

6 Грудня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1509

Салат із пекінською капустою, морепродуктами та гранатом


Фото: автора

Це дуже простий рецепт, але сам салатик виходить смачним, легким і найголовніше корисним.

Хоча морепродукти нині для нас є розкішшю, час від часу можна потішити себе цим нереально смачним продуктом. Я – фанат усіх морських гадів і ладна пожертвувати величезним куснем м’яса на користь малесенької жменьки креветок. До речі, для заправки можна використовувати як домашній майонез, так і легку заправку з оливкової олії, винного білого оцту, перцю, солі, цукру та французької гірчиці.


Інгредієнти:
Половина головки пекінської капусти, маленький гранат, половина банки консервованих ананасів, 350 г варених креветок, 2 варених кальмари, 250 г мідій, сіль, перець, домашній майонез.


Приготування:
Нашаткувати пекінську капусту. Почистити гранат.
Кальмари відварити, почистити (не переварити, будуть «резинові»!) й нарізати кільцями, креветки почистити (не подрібнювати), мідії розморозити й перебрати.


З ананасів злити сік, нарізати дрібними кубиками. Змішати всі інгредієнти.


Додати майонез, трохи посолити та поперчити й перемішати. Прикрасити салат зернами граната.


 

салати, риба та морепродукти, креветки, мідії, кальмари, ананаси, гранат, пекинська капуста

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат «Щаслива підкова» з чорносливом і куркою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1924
Він настільки цікавий і смачний, що навіть забуваєш про зайву калорійність майонезної заправки!
ПОСТИМО СМАЧНО: Салат «Селянський» із картоплею та квашеною капустою
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2140
Про рецепт можна сказати просто — «смак дитинства на тарілці»!
«Трав’яна» кухня: усе, що є на городі — згодиться на нашому столі!
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 769
Запевняють досвідчені городниці, які зі звичайних трав готують справжні кулінарні шедеври
Салат «Божевільна редиска»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1050
Смажена редиска це щось! Рекомендую всім спробувати!
Показати ще
Коментарів - 0: