clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

24 Грудня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 920

Канеллоні під соусом «Бешамель»


Фото: автора

Страва дуже нагадує м'ясну лазанью, тільки з іншим зовнішнім оформленням.

Для любителів «гострих відчуттів», можна додати у фарш побільше червоного перцю чилі. А для любителів овочів — солодкий болгарський перчик. М'ясо можна використовувати будь-яке, але в моєму випадку була свинина. Канеллоні готуються швидко й подаються гарячими. Їх не варять попередньо, начиняють сухі трубочки.


Інгредієнти:
250 г канеллоні (1 упаковка), 500-600 г м'ясного фаршу, 4-5 середніх помідорів, 2 цибулини, 3-4 зубки часнику, 150-200 г твердого сиру — краще пармезан або моцарела, сіль і перець за смаком.
Для соусу «Бешамель»: 60 г вершкового масла, 3 ст. л. борошна, 1 л молока, сіль і перець за смаком, мускатний горіх.


Приготування:
Підготувати начинку: цибулю і часник подрібнити й підсмажити на олії. Додати фарш і, постійно помішуючи, готувати доти, поки вся рідина не випарується. Помідори, облити окропом, зняти шкірку, нарізати дрібними кубиками й викласти у фарш. Смажити ще 10 хвилин. Посолити й поперчити.

Наповнити трубочки начинкою (при фаршируванні канеллоні не варто забувати про два правила: не набивати трубочки щільно — можуть лопнути при запіканні; фарш повинен бути холодним, інакше трубочки лопнуть майже одразу, як тільки просочаться гарячим соком).


Приготувати «Бешамель»: вершкове масло розтопити на середньому вогні, всипати борошно й трішки підсмажити. Тонкою цівкою влити молоко (безперервно помішуючи!). Посолити, поперчити й заправити мускатним горіхом.


Налити в форму для запікання половину соусу.

Викладати канеллоні щільно, в один шар. Залити соусом.

Форму відправити в духовку, нагріту до 180°С на 25-30 хвилин. Потім вийняти, посипати тертим сиром і запікати ще 10-15 хвилин.
 

крупи та страви з борошна, канеллоні, бешамель, італійська кухня, м`ясо та субпродукти

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Псевдо-шашлик у духовці – смакота без мангалу та диму
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 796
Нітрохи не гірший за свого «побратима», підсмаженого на багатті.
Milanesa a la Suiza – відбивна по-аргентинськи під сиром із соусом «Бешамель»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 309
Рецептом та особливостями приготування зі мною поділилася одна знайома з кулінарного форуму, яка якийсь час жила в Кордові. За її словами міланеса – це справжній місцевий кулінарний культ!
Шашлик із «родзинкою» за рецептом мого батька
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1425
Саме в такий спосіб смажать м’яско відомі м’ясоїди та шашликолюби.
Молода капуста, тушкована з грибами, м'ясом та сиром «Янтар»
м`ясо та субпродукти, гриби, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 649
Чи любите ви капусту так, як люблю її я? Якщо так, то ви потрапили за правильною адресою! Якщо ж ні, то я на сто відсотків гарантую, що ви раз і назавжди зміните про неї свою думку!
Показати ще
Коментарів - 0: