clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Грудня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1458

Новорічне меню: млинцеві зелені роли з сирною начинкою


Фото: автора

Ідеальна закуска для Новорічного столу.

Люблю шпинат, адже це не лише мегакорисний продукт, але ще й дуже красивий інгредієнт. Ця травичка виступає природним барвником і тому здатна перетворити звичайні млинці в справжню святкову страву. При цьому вона підходить як у свіжому вигляді, так і в замороженому. «Списала» цю цікаву закуску в дружини брата й тепер вона посіла почесне місце в моїй скарбничці (Іринко, дякую щиро!).


Інгредієнти:
Млинці: 2 жмені мороженого шпинату, 3 яйця, 2 ст. л. майонезу, 8 ст. л. борошна, 0,5 л молока, сіль, перець, дрібка цукру, 2 ст. л. олії.
Начинка: 2 плавлені сирки, 4 варені яйця, 2-3 ст. л. домашнього майонезу (можна замінити на сметану), часник.


Приготування:
Приготувати млинці: збити яйця, додати борошно, сіль, цукор, олію та майонез. Все розмішати. Поступово ввести молоко. Розмішати до утворення однорідної маси. Додати розморожений і подрібнений у блендері шпинат і знову ретельно розмішати. Дати постояти 10 хвилин.

Посмажити тоненькі млинці. Змащувати сковорідку олією не потрібно, достатньо налити ложку олії тільки спочатку смаження. Викласти млинці на тарілку, щоб охолонули.


Приготувати начинку: яйця та сирки натерти на дрібній тертці, змастити майонезом або сметаною, вичавити часник та ретельно перемішати.


На готові млинці викладати сирково-яєчну масу.

Згорнути рулетиком.

Перед подачею розрізати у вигляді ролів.


ОКРЕМИМ РЯДКОМ: такі роли можна готувати з різними начинками. Ідеальний тандем — це вершковий сир типу «Філадельфія» та малосольний лосось чи сьомга. На святковому столі така закуска виглядає особливо ефектно: поєднання «рожеве & зелене» – безпрограшний варіант. Також можна експериментувати з грибами, шинкою та іншими продуктами, які вам до вподоби.
 

закуски, новорічний стіл, сир, шпинат, зелені роли, оладки млинці та сирники

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Гливи у клярі – і оригінальна закуска, і незвичне доповнення до пива
закуски, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 962
Рецепт мега-простий, дуже швидкий і неймовірно смачний!
«П’яна» слива в коньяку на зиму
закуски, домашні заготовки, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 2833
Таку закуску подають до м’яса та як доповнення до тарілочки з різносолами на святковий стіл. Хоча мариновані сливи виходять такими смачними, що їх можна їсти й просто так, баночки рідко «доживають» до зими.
Ікра баклажанна по-одеськи або «Сира ікорочка з «синеньких» від тьоті Шури»
закуски, овочеві страви, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 1303
Старовинний єврейський рецепт зі старого кулінарного зошита. Смачно так, що неможливо зупинитися!
Куряча запіканка-хлібець «Три кольори»
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1106
Ніжна запіканочка з трьома смаками – ситна й не калорійна.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: