Гаряча тема:
- Війна
Люблю шпинат, адже це не лише мегакорисний продукт, але ще й дуже красивий інгредієнт. Ця травичка виступає природним барвником і тому здатна перетворити звичайні млинці в справжню святкову страву. При цьому вона підходить як у свіжому вигляді, так і в замороженому. «Списала» цю цікаву закуску в дружини брата й тепер вона посіла почесне місце в моїй скарбничці (Іринко, дякую щиро!).
Інгредієнти:
Млинці: 2 жмені мороженого шпинату, 3 яйця, 2 ст. л. майонезу, 8 ст. л. борошна, 0,5 л молока, сіль, перець, дрібка цукру, 2 ст. л. олії.
Начинка: 2 плавлені сирки, 4 варені яйця, 2-3 ст. л. домашнього майонезу (можна замінити на сметану), часник.
Приготування:
Приготувати млинці: збити яйця, додати борошно, сіль, цукор, олію та майонез. Все розмішати. Поступово ввести молоко. Розмішати до утворення однорідної маси. Додати розморожений і подрібнений у блендері шпинат і знову ретельно розмішати. Дати постояти 10 хвилин.
Посмажити тоненькі млинці. Змащувати сковорідку олією не потрібно, достатньо налити ложку олії тільки спочатку смаження. Викласти млинці на тарілку, щоб охолонули.
Приготувати начинку: яйця та сирки натерти на дрібній тертці, змастити майонезом або сметаною, вичавити часник та ретельно перемішати.
На готові млинці викладати сирково-яєчну масу.
Згорнути рулетиком.
Перед подачею розрізати у вигляді ролів.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: такі роли можна готувати з різними начинками. Ідеальний тандем — це вершковий сир типу «Філадельфія» та малосольний лосось чи сьомга. На святковому столі така закуска виглядає особливо ефектно: поєднання «рожеве & зелене» – безпрограшний варіант. Також можна експериментувати з грибами, шинкою та іншими продуктами, які вам до вподоби.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: