clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Грудня 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 1404

Новорічне меню: млинцеві зелені роли з сирною начинкою


Фото: автора

Ідеальна закуска для Новорічного столу.

Люблю шпинат, адже це не лише мегакорисний продукт, але ще й дуже красивий інгредієнт. Ця травичка виступає природним барвником і тому здатна перетворити звичайні млинці в справжню святкову страву. При цьому вона підходить як у свіжому вигляді, так і в замороженому. «Списала» цю цікаву закуску в дружини брата й тепер вона посіла почесне місце в моїй скарбничці (Іринко, дякую щиро!).


Інгредієнти:
Млинці: 2 жмені мороженого шпинату, 3 яйця, 2 ст. л. майонезу, 8 ст. л. борошна, 0,5 л молока, сіль, перець, дрібка цукру, 2 ст. л. олії.
Начинка: 2 плавлені сирки, 4 варені яйця, 2-3 ст. л. домашнього майонезу (можна замінити на сметану), часник.


Приготування:
Приготувати млинці: збити яйця, додати борошно, сіль, цукор, олію та майонез. Все розмішати. Поступово ввести молоко. Розмішати до утворення однорідної маси. Додати розморожений і подрібнений у блендері шпинат і знову ретельно розмішати. Дати постояти 10 хвилин.

Посмажити тоненькі млинці. Змащувати сковорідку олією не потрібно, достатньо налити ложку олії тільки спочатку смаження. Викласти млинці на тарілку, щоб охолонули.


Приготувати начинку: яйця та сирки натерти на дрібній тертці, змастити майонезом або сметаною, вичавити часник та ретельно перемішати.


На готові млинці викладати сирково-яєчну масу.

Згорнути рулетиком.

Перед подачею розрізати у вигляді ролів.


ОКРЕМИМ РЯДКОМ: такі роли можна готувати з різними начинками. Ідеальний тандем — це вершковий сир типу «Філадельфія» та малосольний лосось чи сьомга. На святковому столі така закуска виглядає особливо ефектно: поєднання «рожеве & зелене» – безпрограшний варіант. Також можна експериментувати з грибами, шинкою та іншими продуктами, які вам до вподоби.
 

закуски, новорічний стіл, сир, шпинат, зелені роли, оладки млинці та сирники

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Свинячі вушка по-корейськи
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 1296
Я випробувала безліч варіантів цієї страви (дуже ми її любимо!). Проте цей, перевірений та доповнений мною рецепти, подобається найбільше.
Домашній вершковий сир «Філадельфія»
закуски
Світлана ЯСЬКОВА 1089
Цей рецепт не лише хороша альтернатива магазинному вершковому сиру, а й чудова база для безлічі десертів та інших страв.
Корейський салат з баклажанами «Каді-хе» («баклажани-хе»)
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 1610
Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою.
Куряча запіканка-хлібець «Три кольори»
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 945
Ніжна запіканочка з трьома смаками – ситна й не калорійна.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: