clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
13 Січня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1046

Курячі шлуночки в горщиках


Фото: автора

Страва проста, ситна й неймовірно смачна. Можна готувати в невеликих порційних горщиках, а можна «потомити» в одному.

Курячі шлуночки — продукт недорогий, корисний і дуже смачний. Якщо їх приготувати у глиняних горщиках, то вони виходять м’якими й ароматними. Шлуночки пропарюються і набувають мега-ніжної текстури. А сам факт поїдання з горщика доставляє ще й величезне естетичне задоволення.

Інгредієнти:
500 г курячих шлуночків, велика цибулина, морквина, 5-6 картоплин, перець чилі, 300 г сметани, 2-3 зубки часнику, олія, спеції.

Приготування:
Цибулю порізати соломкою, моркву кубиками, часник подрібнити. З перцю чилі видалити насіння, подрібнити.

Обсмажити овочі на олії до напівготовності. Шлуночки помити, нарізати навпіл.

Теж додати в сковорідку.

Влити сметану й перемішати. 


Картоплю нарізати кубиками. Посолити, поперчити, додати смажені шлуночки із овочами й перемішати.

Розкласти суміш у горщики. Можна долити у кожен трішки бульйону (або водички).

Відправити їх у духовку на 20-30 хвилин. За декілька хвилин до кінця приготування додати зелень. 

м`ясо та субпродукти, страви у горщиках, курячі шлуночки, смаженина

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Кучмачі з курячих субпродуктів по-грузинськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 570
Пряна, гостра й надзвичайно ароматна гаряча страва.
Куряча запіканка-хлібець «Три кольори»
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 800
Ніжна запіканочка з трьома смаками – ситна й не калорійна.
Курка, запечена на солі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 838
Дієтичний рецепт із кулінарної книги Дарії Донцової, який можна назвати рятівною чарівною паличкою.
Молода капуста, тушкована з грибами, м'ясом та сиром «Янтар»
м`ясо та субпродукти, гриби, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 1107
Чи любите ви капусту так, як люблю її я? Якщо так, то ви потрапили за правильною адресою! Якщо ж ні, то я на сто відсотків гарантую, що ви раз і назавжди зміните про неї свою думку!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: