clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Січня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 838

Салат «Дует сьомги з авокадо» - родзинка романтичної вечері

Склад цього салатика справді інакше як «царським» не назвеш
Склад цього салатика справді інакше як «царським» не назвеш Фото: автора

Яскрава смакота у гранатовому оздобленні із легкою свіжою апельсиновою заправкою.

Склад цього салатика справді інакше як «царським» не назвеш. Хоча він і не бюджетний, але заслуговує на те, щоб хоча б раз його приготувати. І День закоханих може стати чудовим приводом для цього. Повірте, ваша друга половинка буде у захваті, адже салатик легкий, свіжий, вітамінний... Він обов’язково стане родзинкою романтичної вечері.

Інгредієнти:
300 г маринованої сьомги (філе), авокадо (обирайте м’яке), 3-4 яйця, гранат за смаком (чим більше, тим смачніше), червона цибулина.
Для заправки: сік одного апельсина, оливкова олія, зерниста гірчиця, чорний, мелений перець, сіль, кріп.

Приготування:
Рибу нарізати тонкими слайсами або соломкою, ретельно видаляючи всі кісточки, якщо вони присутні.


Авокадо почистити від шкірки й нарізати шматочками (полити лимонним соком).


Яйця зварити, почистити й нарізати крупними кубиками.


Всі інгредієнти викласти у довільному порядку на тарілку.
Для заправки з'єднати всі складові й збити їх вінчиком. Цибулю порізати півкільцями й покласти у заправку. Дати 20 хвилин промаринуватися й полити цим міксом салат. Посипати все зверху зернами гранату. 

салати, риба та морепродукти, салати без майонезу, гранат, авокадо, сьомга, романтична вечеря

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат «Дамський» із полуницею, руколою та м’яким сиром+полуничний соус
салати
Світлана ЯСЬКОВА 707
Страва дуже проста, але вона має напрочуд свіжий, цікавий й вишуканий смак. А полуничний соус – це взагалі окрема історія й моя остання знахідка!
Вірменський салат із запечених овочів – класика східної кухні
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 940
Надзвичайно смачний, корисний, ароматний і соковитий!
Корейський салат з баклажанами «Каді-хе» («баклажани-хе»)
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 1336
Неймовірно смачна страва, яка може бути як салатом, так і закускою.
Баклажановий салат із бринзою, помідорами та горіхами кеш’ю
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1038
«Синенькі» в компанії з цими складовими смакують просто ідеально!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: