clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Січня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 969

Салат «Дует сьомги з авокадо» - родзинка романтичної вечері

Склад цього салатика справді інакше як «царським» не назвеш
Склад цього салатика справді інакше як «царським» не назвеш Фото: автора

Яскрава смакота у гранатовому оздобленні із легкою свіжою апельсиновою заправкою.

Склад цього салатика справді інакше як «царським» не назвеш. Хоча він і не бюджетний, але заслуговує на те, щоб хоча б раз його приготувати. І День закоханих може стати чудовим приводом для цього. Повірте, ваша друга половинка буде у захваті, адже салатик легкий, свіжий, вітамінний... Він обов’язково стане родзинкою романтичної вечері.

Інгредієнти:
300 г маринованої сьомги (філе), авокадо (обирайте м’яке), 3-4 яйця, гранат за смаком (чим більше, тим смачніше), червона цибулина.
Для заправки: сік одного апельсина, оливкова олія, зерниста гірчиця, чорний, мелений перець, сіль, кріп.

Приготування:
Рибу нарізати тонкими слайсами або соломкою, ретельно видаляючи всі кісточки, якщо вони присутні.


Авокадо почистити від шкірки й нарізати шматочками (полити лимонним соком).


Яйця зварити, почистити й нарізати крупними кубиками.


Всі інгредієнти викласти у довільному порядку на тарілку.
Для заправки з'єднати всі складові й збити їх вінчиком. Цибулю порізати півкільцями й покласти у заправку. Дати 20 хвилин промаринуватися й полити цим міксом салат. Посипати все зверху зернами гранату. 

салати, риба та морепродукти, салати без майонезу, гранат, авокадо, сьомга, романтична вечеря

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат з куркою та грибами в консервованих персиках
салати
Світлана ЯСЬКОВА 603
Іноді, компонуючи на перший погляд абсолютно несумісні продукти, можна отримати чудовий результат. Такий несподівано вдалий союз виходить, коли в одному рецепті «зустрічаються» курка з персиком.
Салат із броколі, огірка й кукурудзи
салати
Світлана ЯСЬКОВА 992
Страва чудово підійде до шашлику й грилю.
Салат із селери, консервованих персиків та адигейського сиру
салати
Світлана ЯСЬКОВА 825
Яскравий смак, цікаве поєднання компонентів та мінімум калорій.
Маринована капуста «Провансаль» швидкого приготування
салати, домашні заготовки, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 3224
Ця холодна закуска – просто дивовижний додаток до м'яса й птиці, а також до гарнірів із картоплі чи каші.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: