clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
29 Січня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1574

Угорський квасоляний суп на копчених реберцях із галушками


Фото: автора

Такий супчик не відноситься до високої вишуканої кухні, але він по-домашньому дуже смачний, ситний та апетитний.

За допомогою цієї першої страви ви можете урізноманітнити своє повсякденне меню. До речі, замість квасолі можна використовувати горох або сочевицю. Суп із цими бобовими вийде зовсім іншим на смак, але теж дуже цікавим.

Інгредієнти:
500 г картоплі, 300 г копчених свинячих реберець, 2 морквини, 300 г квасолі, лавровий листок, орегано, сіль, перець чорний, 2 зубки часнику, цибулина.
Для галушок: 150-200 г борошна, 2 яйця.


Приготування:
Замочити попередньо квасолю на дві години або на ніч. Відварити реберця до готовності, покласти квасолю, варити приблизно 1,5 години. Додати нарізану кубиками картоплю. Посолити, поперчити і додати лавровий листок.
Приготувати галушки: в мисочку з борошном додати два яйця, сіль. Вимісити тісто крутої однорідної консистенції. Відщипувати руками галушки й кидати їх у киплячий супчик. На сковорідці на олії спасерувати подрібнені цибулю та моркву до золотавого кольору, додати дрібно нарізаний часник, перемішати й одразу ж зняти з вогню, щоб часник не пересмажився. Усе з'єднати з супом.
Варити ще 5 хвилин. Скуштувати на сіль-перець, якщо є необхідність: посолити і поперчити. При подачі посипати суп зеленню.


 

перші страви, суп з галушками копчені реберця, свинина, угорська кухня, супи

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Нідерландський гороховий суп «Снерт» із сирокопченими ковбасками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 983
Чудова перша страва на щодень, проста та швидка в приготуванні.
Томатний суп із кльоцками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 3430
Легка й смачна перша страва. Готується дуже просто, а смак приголомшливий!
Німецький суп із квасолею, грибами та кльоцками шпецле
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 2369
Дуже навариста перша страва, в зимову пору року просто казка!
Рисовий суп зі спаржевою квасолею по-італійськи
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1809
Смачна перша страва, яка досить швидко й просто готується.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: