clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
29 Січня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 818

Угорський квасоляний суп на копчених реберцях із галушками


Фото: автора

Такий супчик не відноситься до високої вишуканої кухні, але він по-домашньому дуже смачний, ситний та апетитний.

За допомогою цієї першої страви ви можете урізноманітнити своє повсякденне меню. До речі, замість квасолі можна використовувати горох або сочевицю. Суп із цими бобовими вийде зовсім іншим на смак, але теж дуже цікавим.

Інгредієнти:
500 г картоплі, 300 г копчених свинячих реберець, 2 морквини, 300 г квасолі, лавровий листок, орегано, сіль, перець чорний, 2 зубки часнику, цибулина.
Для галушок: 150-200 г борошна, 2 яйця.


Приготування:
Замочити попередньо квасолю на дві години або на ніч. Відварити реберця до готовності, покласти квасолю, варити приблизно 1,5 години. Додати нарізану кубиками картоплю. Посолити, поперчити і додати лавровий листок.
Приготувати галушки: в мисочку з борошном додати два яйця, сіль. Вимісити тісто крутої однорідної консистенції. Відщипувати руками галушки й кидати їх у киплячий супчик. На сковорідці на олії спасерувати подрібнені цибулю та моркву до золотавого кольору, додати дрібно нарізаний часник, перемішати й одразу ж зняти з вогню, щоб часник не пересмажився. Усе з'єднати з супом.
Варити ще 5 хвилин. Скуштувати на сіль-перець, якщо є необхідність: посолити і поперчити. При подачі посипати суп зеленню.


 

перші страви, суп з галушками копчені реберця, свинина, угорська кухня, супи

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Грибна юшка – національна родзинка Карпат
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 3691
Завдяки різноманітності карпатської кухні, ароматний і насичений суп з білих грибів може готуватися по-різному навіть в одному й тому ж селищі.
Тертюха – традиційний білоруський супчик із картоплі
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1266
Дуже швидкий, дуже легкий і дуже смачний! Коли зовсім немає часу, ця перша страва – просто чарівна паличка.
Солянка збірна м’ясна: рятуємо продукти після свят
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1509
У приготуванні цієї першої страви слід дотримуватися трьох головних правил – вона має бути наваристою, гостренькою, солоненькою та кисленькою.
Морквяно-імбирний крем-суп із часником та рум’яними грінками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 902
По-справжньому зимова, дуже смачна і легка в приготуванні перша страва з легким імбирним смаком.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: