clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
8 Лютого 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 782

Морквяний салат «Помаранчевий настрій»

Салат добре підходить до екзотичних страв із каррі, до смажених курячих ніжок або шніцеля з індички.
Салат добре підходить до екзотичних страв із каррі, до смажених курячих ніжок або шніцеля з індички. Фото: автора

Дуже смачна, легка й корисна страва, яка готується буквально за хвилини.

Чергова порція вітамінів. Смак дуже цікавий, злегка солодкуватий, при цьому трохи з кислинкою. Салат заслужено увійшов до категорії моїх улюблених.

Інгредієнти:
3-4 великих морквини, 15 сушених фініків, 2 апельсини, 150 г адигейського сиру, 50 г насіння соняшниква.
Заправка: 2 ст. л. сметани, 1 ч. л. гірчиці, 1 ч. л. меду, суміш перців мелена, сіль за смаком, 1 ст. л. лимонного соку, прованські трави сушені.

Приготування:
Моркву натерти на середній тертці.

Фініки нарізати тонкими скибочками.

Апельсини почистити, ретельно зачистити від плівок та перетинок (використовувати лише чисту м’якоть).

Адигейський сир нарізати крупними кубиками.

Змішати всі інгредієнти й заправити заправкою (її слід зробити наперед й настояти 10-15 хвилин).

За бажанням у салат додати насіння соняшника або просто посипати ним зверху готову страву для краси.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: салат добре підходить до екзотичних страв із каррі, до смажених курячих ніжок або шніцеля з індички. Але я їла його просто на вечерю.  

салати, фініки, морква, вітаміни, салати без майонезу

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Баклажановий салат із бринзою, помідорами та горіхами кеш’ю
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1038
«Синенькі» в компанії з цими складовими смакують просто ідеально!
Салат із абрикосами, куркою та сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 767
Літній, легкий, яскравий салатик для любителів поєднанням’яса та фруктів.
Вірменський салат із запечених овочів – класика східної кухні
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 940
Надзвичайно смачний, корисний, ароматний і соковитий!
Салат «Дамський» із полуницею, руколою та м’яким сиром+полуничний соус
салати
Світлана ЯСЬКОВА 707
Страва дуже проста, але вона має напрочуд свіжий, цікавий й вишуканий смак. А полуничний соус – це взагалі окрема історія й моя остання знахідка!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: