clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

8 Лютого 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 752

Морквяний салат «Помаранчевий настрій»


Салат добре підходить до екзотичних страв із каррі, до смажених курячих ніжок або шніцеля з індички. Фото: автора

Дуже смачна, легка й корисна страва, яка готується буквально за хвилини.

Чергова порція вітамінів. Смак дуже цікавий, злегка солодкуватий, при цьому трохи з кислинкою. Салат заслужено увійшов до категорії моїх улюблених.

Інгредієнти:
3-4 великих морквини, 15 сушених фініків, 2 апельсини, 150 г адигейського сиру, 50 г насіння соняшниква.
Заправка: 2 ст. л. сметани, 1 ч. л. гірчиці, 1 ч. л. меду, суміш перців мелена, сіль за смаком, 1 ст. л. лимонного соку, прованські трави сушені.

Приготування:
Моркву натерти на середній тертці.

Фініки нарізати тонкими скибочками.

Апельсини почистити, ретельно зачистити від плівок та перетинок (використовувати лише чисту м’якоть).

Адигейський сир нарізати крупними кубиками.

Змішати всі інгредієнти й заправити заправкою (її слід зробити наперед й настояти 10-15 хвилин).

За бажанням у салат додати насіння соняшника або просто посипати ним зверху готову страву для краси.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: салат добре підходить до екзотичних страв із каррі, до смажених курячих ніжок або шніцеля з індички. Але я їла його просто на вечерю.  

салати, фініки, морква, вітаміни, салати без майонезу

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат "Дівчача радість" із курки, ківі та корейської моркви
салати
Світлана ЯСЬКОВА 735
Поєднання інгредієнтів незвичне, але дуже цікаве – страва виходить легкою, свіжою та смачною.
Салат «Божевільна редиска»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1019
Смажена редиска це щось! Рекомендую всім спробувати!
Салат "Новинка" із редисом, баликом і грінками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 888
Головна родзинка страви – хрусткі, ароматні смажені сухарики.
ПОСТИМО СМАЧНО: Салат «Селянський» із картоплею та квашеною капустою
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2125
Про рецепт можна сказати просто — «смак дитинства на тарілці»!
Показати ще
Коментарів - 0: