clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
12 Лютого 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 874

Запечені пікантні реберця «Для коханого»

Рецерця готувати дуже просто, але смак у них просто неймовірний!
Рецерця готувати дуже просто, але смак у них просто неймовірний! Фото: автора

Готуються елементарно, а виходить щось неймовірно смачне!

Це найулюбленіша страва мого чоловіка, він готовий їсти її постійно (саме тому я так і назвала). Раніше я ніколи не запікала реберця, лише тушкувала та смажила. А коли спробувала цей варіант, то зрозуміла, що відтепер готуватиму їх саме так.

Інгредієнти:
1 кг свинячих ребер.
Для маринаду: 100 г гострого кетчупу, 1,5 ст. л. гострої гірчиці, 1-2 ст. л. меду,
півголовки часнику (вичавити через прес), 150 мл гарячої кип'яченої води, сіль, перець, хмелі-сунелі.

Приготування:
Для маринаду все змішати. Ребра зачистити від жиру (у мене ніжні, молоденькі, із в’єтнамської свинки). Скласти їх в каструлю і залити маринадом.

Залишити при кімнатній температурі 2-3 години (я іноді мариную цілу ніч). Потім викласти всю цю красу на деко, виливши зверху весь маринадом із каструлі.

Запікати при 200ºС 1,5-2 години (я запікала годину, бо мої реберця були надто тонесенькми). Можна накрити зверху фольгою і лише наприкінці зняти її, щоб страва зарум’янилася.


 

м`ясо та субпродукти, свинина, реберця, пікантний маринад, запікання, страви з духовки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Свинина зі сливами – приголомшливе смакове поєднання
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1059
Чудовий соус ідеально доповнює м’ясо!
Курячі гомілки, тушковані з галушками-нудлями
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 920
Ситна та незвична страва, яка підійде і для повсякденного, і для святкового столу.
Куряча печінка по-італійськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 989
Дуже смачна, легка й швидка в приготуванні а-ля запіканка, рецептом якої зі мною поділився один знайомий шеф-кухар італійського ресторанчика.
Котлети з фаршем, кабачками та сиром сулугуні
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1045
Рецепт простенький, а результат — смачненький.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: