clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

12 Лютого 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 819

Запечені пікантні реберця «Для коханого»


Рецерця готувати дуже просто, але смак у них просто неймовірний! Фото: автора

Готуються елементарно, а виходить щось неймовірно смачне!

Це найулюбленіша страва мого чоловіка, він готовий їсти її постійно (саме тому я так і назвала). Раніше я ніколи не запікала реберця, лише тушкувала та смажила. А коли спробувала цей варіант, то зрозуміла, що відтепер готуватиму їх саме так.

Інгредієнти:
1 кг свинячих ребер.
Для маринаду: 100 г гострого кетчупу, 1,5 ст. л. гострої гірчиці, 1-2 ст. л. меду,
півголовки часнику (вичавити через прес), 150 мл гарячої кип'яченої води, сіль, перець, хмелі-сунелі.

Приготування:
Для маринаду все змішати. Ребра зачистити від жиру (у мене ніжні, молоденькі, із в’єтнамської свинки). Скласти їх в каструлю і залити маринадом.

Залишити при кімнатній температурі 2-3 години (я іноді мариную цілу ніч). Потім викласти всю цю красу на деко, виливши зверху весь маринадом із каструлі.

Запікати при 200ºС 1,5-2 години (я запікала годину, бо мої реберця були надто тонесенькми). Можна накрити зверху фольгою і лише наприкінці зняти її, щоб страва зарум’янилася.


 

м`ясо та субпродукти, свинина, реберця, пікантний маринад, запікання, страви з духовки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Деруни у горщиках по-галицьки, запечені із м’ясом та сметаною
м`ясо та субпродукти, овочеві страви, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 768
Цікава святкова інтерпретація всім відомої буденної страви.
М'ясо «Панське» під пікантним чорничним соусом
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Аврора Крейнес 426
Дуже ароматне й смачне. А ще м'ясо виходить таким м’яким, що його можна їсти одними губами.
Молода капуста, тушкована з грибами, м'ясом та сиром «Янтар»
м`ясо та субпродукти, гриби, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 649
Чи любите ви капусту так, як люблю її я? Якщо так, то ви потрапили за правильною адресою! Якщо ж ні, то я на сто відсотків гарантую, що ви раз і назавжди зміните про неї свою думку!
Milanesa a la Suiza – відбивна по-аргентинськи під сиром із соусом «Бешамель»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 309
Рецептом та особливостями приготування зі мною поділилася одна знайома з кулінарного форуму, яка якийсь час жила в Кордові. За її словами міланеса – це справжній місцевий кулінарний культ!
Показати ще
Коментарів - 0: