Гаряча тема:
- Війна
Морська капуста — один із корисних дарів, які прийшли до нас з морської глибини. Кількість мікроелементів у цьому продукті просто зашкалює, тому споживати її слід регулярно. При цьому не лише взимку. Якщо ж їсти саму мариновану ламінарію вам не до вподоби, обов’язково спробуйте її у салаті. Можливо такий варіант припаде до душі й «морська гостя» стане частішим гостем на вашому столі.
Інгредієнти:
300 г маринованої морської капусти (можна брати з різними добавками: овочами, грибами, селерою тощо), 150 г вареної курячої грудки, 2 варених яйця, 3-4 щільних маринованих огірочка, 50 г твердого сиру, 1 ч. л. соєвого соусу, 1 ч. л. французької гірчиці в зернах, сіль, перець за смаком.
Приготування:
Яйця зварити й нарізати кубиками. В глибокій мисці з'єднати їх із маринованою морською капустою.
Варену курятину розібрати на волокна.
Огірки нарізати кубиками. Сир — соломкою.
Всі інгредієнти з’єднати, посолити, поперчити, додати гірчицю й обережно перемішати.
Готовому салату дати настоятися 15-20 хвилин і подавати.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: цей салатик подобається мені тим, що не потребує ніякої окремої заправки. Рідини, в якій маринувалася капустка цілком достатньо. Він і без того соковитий і самодостатній. Але головний бонус — мінімум калорій. В 100-грамовій порції лише 115 калорій.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: