Гаряча тема:
- Війна
Здавалося б, звичайні млинчики, а в результаті виходить смачний і дуже ефектний пиріг до будь-якого чаювання.
Інгредієнти:
Для шоколадних млинчиків: 2 яйця, 2 жовтки, 0,5 л молока, 1,5 склянки борошна, 4 ст. л. цукру, 2 ст. л. какао, 1,5 ст. л. коньяку, 50 г розтопленого вершкового масла, ванілін, дрібка солі, 0,5 ч. л. розпушувача.
Для начинки: 200 г вареного згущеного молока, 50 г вершкового масла, 50 г родзинок, 100 г горіхів, 50 г кокосової стружки.
Для заливки: 100 г молока, 2 яйця, 1 ст. л. цукру, ванілін.
Приготування:
"Заколотити" тісто на млинці зі всіх інгредієнтів та спекти їх на сухій сковорідці, трохи охолодити.
Заздалегідь підготувати заливку для пирога: яйця збити виделкою, додати цукор, ванілін і молоко, ще раз збити.
Приготувати начинку: варену згущенку збити з маслом, додати родзинки, подрібнені горіхи та кокосову стружку.
На кожен млинець викласти трохи начинки і згорнути в «трубочку». В роз'ємну форму, встелену пергаментом, щільно один до одного викласти млинці по колу.
Так заповнити всю форму. Залити пиріг приготовленою раніше заливкою.
Відправити в попередньо розігріту до 180-200ºС духовку і випікати 30-40 хвилин.
Теплий пиріг посипати цукровою пудрою і розрізати на порційні шматочки.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: начинка може будь-яка - яблука, мак, родзинки, ягоди тощо. Тому не варто обмежувати свою фантазію. Можна також начинити млинці різними начинками і поєднати їх в одному пирозі-равлику.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: