clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
8 Березня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1007

Риба в цибуляному клярі

Рибка в цибуляному клярі виходить соковитою та ніжною
Рибка в цибуляному клярі виходить соковитою та ніжною Фото: автора

Соковита, м’яка та апетитна. Навіть наступного дня страва смакує пречудово.

Я готувала рибку путасу. Але в такий спосіб можна смажити скумбрію, хек чи мінтай. Кляр хоча й простий, але дуже смачний. Цибуля дає свій неповторний аромат та дарує неймовірну соковитість рибі.

Інгредієнти:
500 г риби, яйце, велика цибулина, 2 ст. л. сметани, 2 ст. л. борошна, сіль, перець, приправа для риби.

Приготувати:
Рибу посолити та поперчити. Залишити маринуватися на 30 хвилин.
Приготувати кляр: цибулину подрібнити блендером (можна натерти на тертці). Додати яйце, сметану, борошно, перець за смаком і добре збити вінчиком.

Шматочки риби покласти в кляр і дати хвилин 5-10 постояти. Розігріти сковорідку з олією й обсмажити рибку в клярі з обох боків на маленькому вогні під кришкою.

Подавати до картоплі пюре чи рису. Декорувати лимоном.


 

риба та морепродукти, риба в цибуляному клярі, кляр, цибуля, путасу

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Оселедець, запечений в духовці з овочами
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 944
Ми звикли до цієї рибки лише в солоному вигляді. Проте, якщо купити її свіжою чи замороженою, а потім запекти, то ви щиро здивуєтеся, чому не робили так раніше!
Короп гарячого копчення – швидко, просто й смачно
риба та морепродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 1442
Люблю коропа в будь-якому вигляді. А якщо цю рибку закоптити в домашній коптильні, то смачнішого делікатесу годі й шукати!
Риба під ананасовим маринадом – ідеальна страва для новорічного столу
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 799
В моїй сім’ї дуже люблять рибу під маринадом у класичному її варіанті. Проте я щоразу намагаюся додати в цю страву щось нове та оригінальне.
Рибне філе нашвидкуруч в сирно-сметанному соусі
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1346
Дуже смачна заливка для рибки! І готується страва за лічені хвилини!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: