clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
9 Березня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1328

Теплий салат із квасолею, морквою та шампіньйонами

Салатик виходить соковитим та пікантним. Його навіть перемащувати нічим не потрібно
Салатик виходить соковитим та пікантним. Його навіть перемащувати нічим не потрібно Фото: автора

Поживна й швидка в приготуванні страва, багата на білки та вітаміни. Що особливо актуально в піст.

Салатів із квасолею є безліч, сама які лишень не готувала. Чимось всі вони схожі, але все одно кожен по-своєму гарний. «Фішкою» цього салатика є особливе приготування моркви. А наступного дня після настоювання він ще смачніший.

Інгредієнти:
Банка консервованої квасолі (або вареної), 2 морквини, велика цибулина, 200 г шампіньйонів, 2-3 маринованих огірочки, 2-3 зубки часнику, сіль, перець, олія, винний оцет, дрібка цукру, зелень — за бажанням.

Приготування:
Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на олії до прозорості.

Часник подрібнити та додати до цибулі.

Пасерувати хвилину й додати нарізані скибочками шампіньйони.

Тушкувати до випаровування рідини.

З квасолі зцідити рідину.

Огірки нарізати кружальцями.

Моркву почистити, натерти на тертці соломкою. Спасерувати у невеликій кількості олії, накривши кришкою протягом 2-3 хвилини. Потім додати 2 ст. л. оцту, дрібку цукру й перемішати. Тушкувати ще хвилину.


Всі інгредієнти змішати, посолити, поперчити. За бажанням додати зелень.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: перемащувати салат нічим не потрібно. Олії, яка використовувалася для смаження, цілком достатньо. Салатик виходить соковитим та пікантним. 

салати, пісні страви, квасоля, салати без майонезу, мариновані огірки, гриби,

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Вірменський салат із запечених овочів – класика східної кухні
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1055
Надзвичайно смачний, корисний, ароматний і соковитий!
ПОСТИМО СМАЧНО: Салат «Селянський» із картоплею та квашеною капустою
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2450
Про рецепт можна сказати просто — «смак дитинства на тарілці»!
Папарделле з кабачків або Кабачкова паста
овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1165
А-ля дачний варіант легкої овочевої страви, яка в спекотні дні стає справжньою знахідкою у меню.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: