Гаряча тема:
- Війна
Важливе питання під час посту: «Де ж білки знайти, якщо від ковбаски відмовитися?» На допомогу приходять горіхи! Цим рецептиком зі мною поділилася подруга, яка нещодавно побувала у Єгипті. Вона запевнила, що рис із арахісом там подають до риби. Але страва виходить настільки смачною, що її можна їсти, не додаючи нічого. Гарнір у міру розсипчастий: не сухий і не в'язкий.
Інгредієнти:
500 г рису, велика цибулина, зубок часнику, болгарський перець (я замінила на заморожені цукіні), 150 г смаженого арахісу, маленька баночка кукурудзи, 4 помідори (у мене заморожені чері), сіль, перець, мускатний горіх.
Приготування:
Рис зварити до готовності. На сковороді розігріти олію, обсмажити дрібно нарізану цибулю і часник. Додати злегка подрібнений арахіс, смажити ще 5 хвилин, постійно помішуючи.
Потім разом з кукурудзою та болгарський перцем (цукіні) — ще 5 хвилин.
Додати дрібно порізані помідори (цілі чері). Перемішати й протушкувати протягом хвилини.
Наприкінці ввести рис.
Перемішати, посолити й поперчити, приправити спеціями.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: