Гаряча тема:
- Війна
В оригіналі цей салатик готується із журавлиною, але ціни на цю ягоду нині кусаються, тож я замість неї додала заморожену порічку. Вийшло чудово, тож сміливо використовуйте ту кисленьку ягоду, яка є під рукою.
Пропорції квашеної і морської капусти можна міняти на свій смак — мені ж подобається варіант саме «50х50».
Інгредієнти:
300 г маринованої морської капусти, 300 г квашеної капусти (не дуже кислої!), 150 г журавлини або червоної смородини (свіжої або замороженої), маленька цибулина, дрібка цукру, перець, запашна нерафінована олія.
Приготування:
З'єднати обидва види капусти. Ягоди попередньо розморозити.
Цибулю нарізати напівкільцями й облити окропом, щоб позбутися гіркоти. Все з’єднати, поцукрити, поперчити й полити олією.
Обережно перемішати, щоб не дуже почавити ягоди.
Дати салату настоятися протягом 5-10 хвилин і подавати.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: