clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
17 Березня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1218

Постимо смачно: Салат-мікс «Дві капусти»

Корисний, смачний і дуже простий рецепт салату для посту і не тільки.
Корисний, смачний і дуже простий рецепт салату для посту і не тільки. Фото: автора

Ще один корисний, смачний і дуже простий рецепт салату для посту і не тільки.

В оригіналі цей салатик готується із журавлиною, але ціни на цю ягоду нині кусаються, тож я замість неї додала заморожену порічку. Вийшло чудово, тож сміливо використовуйте ту кисленьку ягоду, яка є під рукою.
Пропорції квашеної і морської капусти можна міняти на свій смак — мені ж подобається варіант саме «50х50».

Інгредієнти:
300 г маринованої морської капусти, 300 г квашеної капусти (не дуже кислої!), 150 г журавлини або червоної смородини (свіжої або замороженої), маленька цибулина, дрібка цукру, перець, запашна нерафінована олія.

Приготування:
З'єднати обидва види капусти. Ягоди попередньо розморозити.

Цибулю нарізати напівкільцями й облити окропом, щоб позбутися гіркоти. Все з’єднати, поцукрити, поперчити й полити олією.


Обережно перемішати, щоб не дуже почавити ягоди.

Дати салату настоятися протягом 5-10 хвилин і подавати. 

пісні страви, салати, капуста, морська капуста, салат-мікс, дві капусти, піст, Великий піст, пісна кухня, пісні рецепти, постимо смачно, порічки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Вірменський салат із запечених овочів – класика східної кухні
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1055
Надзвичайно смачний, корисний, ароматний і соковитий!
Пісні рогалики з варенням – справжня знахідка для ощадливої господині
солодка випічка, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 3215
Дивовижне тісто – м’якеньке, пухкеньке, ніжне й, водночас, зверху утворюється хрумка скоринка.
ПОСТИМО СМАЧНО: Тушкована капуста з квасолею та шампіньйонами
гриби, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1832
Усім хто дотримується посту, вегетаріанцям і просто любителям оригінальних гарнірів присвячується!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: