ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Постимо смачно: Салат-мікс «Дві капусти»

17 Березня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 4325
Корисний, смачний і дуже простий рецепт салату для посту і не тільки.
Корисний, смачний і дуже простий рецепт салату для посту і не тільки. Фото: автора

Ще один корисний, смачний і дуже простий рецепт салату для посту і не тільки.

В оригіналі цей салатик готується із журавлиною, але ціни на цю ягоду нині кусаються, тож я замість неї додала заморожену порічку. Вийшло чудово, тож сміливо використовуйте ту кисленьку ягоду, яка є під рукою.
Пропорції квашеної і морської капусти можна міняти на свій смак — мені ж подобається варіант саме «50х50».

Інгредієнти:
300 г маринованої морської капусти, 300 г квашеної капусти (не дуже кислої!), 150 г журавлини або червоної смородини (свіжої або замороженої), маленька цибулина, дрібка цукру, перець, запашна нерафінована олія.

Приготування:
З'єднати обидва види капусти. Ягоди попередньо розморозити.

Цибулю нарізати напівкільцями й облити окропом, щоб позбутися гіркоти. Все з’єднати, поцукрити, поперчити й полити олією.


Обережно перемішати, щоб не дуже почавити ягоди.

Дати салату настоятися протягом 5-10 хвилин і подавати. 

пісні страви, салати, капуста, морська капуста, салат-мікс, дві капусти, піст, Великий піст, пісна кухня, пісні рецепти, постимо смачно, порічки

Коментарі:

  Так  Ні, дякую