clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

27 Березня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1020

Гомілки із сюрпризом


Начинка може бути різною - гриби, сир сулугуні, мариновані огірочки, овощі тощо Фото: автора

Рецептів приготування курячих ніжок дуже багато. Я ж пропоную вам ще один цікавий варіант цієї неймовірно смачної страви.

Гомілки із сюрпризом виходять дуже соковитими. Це не класичні фаршировані курячі ніжки, адже м’ясо відділяти від шкірки й робити з нього фарш не потрібно. Тут вистачить лише вийняти кістку. Завдяки сиру й овочам, з яких складається фарш, курятина стає ароматнішою та смачнішою. До речі, начинка може бути різною. Тому обирайте інгредієнти за смаком, міксуйте і радуйте близьких своїми кулінарними шедеврами!


Інгредієнти:
1 кг курячих гомілок, 200 г твердого сиру, цибулина, половина кореня селери, морквина, олія для смаження, сметана, часник, сіль, перець, куркума, мед.


Приготування:
Гомілки промити й обережно видалити кісточку, залишаючи шматочок суглоба.


Замаринувати наші курячі заготовочки в сметанному маринаді: сметана, часник, сіль, перець, куркума, мед (можна додати ще й гірчицю для пікантності).


Приготувати начинку: моркву та селеру – натерти на тертці, цибулю – нарізати кубиками.

Сир натерти на тертці. Овочі обсмажити й змішати з сиром.


Гомілки вийняти з маринаду, зняти рукою його надлишки й нафарширувати овочево-сирним фаршем.

Кожну ніжку скласти на змащене олією деко й полити залишками маринаду.

Випікати в попередньо нагрітій духовці до рум'яної скоринки.
 

М`ясо та субпродукти, гомілки із сюрпризом, курячі гомілки, страви із духовки, фаршировані гомілки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Псевдо-шашлик у духовці – смакота без мангалу та диму
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 794
Нітрохи не гірший за свого «побратима», підсмаженого на багатті.
Milanesa a la Suiza – відбивна по-аргентинськи під сиром із соусом «Бешамель»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 306
Рецептом та особливостями приготування зі мною поділилася одна знайома з кулінарного форуму, яка якийсь час жила в Кордові. За її словами міланеса – це справжній місцевий кулінарний культ!
Аlmondegas – ніжні фрикадельки по-іспанськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 694
Смачно, просто, ситно й соковито!
Шашлик із «родзинкою» за рецептом мого батька
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1423
Саме в такий спосіб смажать м’яско відомі м’ясоїди та шашликолюби.
Показати ще
Коментарів - 0: