clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
27 Березня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 1091

Гомілки із сюрпризом

Начинка може бути різною - гриби, сир сулугуні, мариновані огірочки, овощі тощо
Начинка може бути різною - гриби, сир сулугуні, мариновані огірочки, овощі тощо Фото: автора

Рецептів приготування курячих ніжок дуже багато. Я ж пропоную вам ще один цікавий варіант цієї неймовірно смачної страви.

Гомілки із сюрпризом виходять дуже соковитими. Це не класичні фаршировані курячі ніжки, адже м’ясо відділяти від шкірки й робити з нього фарш не потрібно. Тут вистачить лише вийняти кістку. Завдяки сиру й овочам, з яких складається фарш, курятина стає ароматнішою та смачнішою. До речі, начинка може бути різною. Тому обирайте інгредієнти за смаком, міксуйте і радуйте близьких своїми кулінарними шедеврами!


Інгредієнти:
1 кг курячих гомілок, 200 г твердого сиру, цибулина, половина кореня селери, морквина, олія для смаження, сметана, часник, сіль, перець, куркума, мед.


Приготування:
Гомілки промити й обережно видалити кісточку, залишаючи шматочок суглоба.


Замаринувати наші курячі заготовочки в сметанному маринаді: сметана, часник, сіль, перець, куркума, мед (можна додати ще й гірчицю для пікантності).


Приготувати начинку: моркву та селеру – натерти на тертці, цибулю – нарізати кубиками.

Сир натерти на тертці. Овочі обсмажити й змішати з сиром.


Гомілки вийняти з маринаду, зняти рукою його надлишки й нафарширувати овочево-сирним фаршем.

Кожну ніжку скласти на змащене олією деко й полити залишками маринаду.

Випікати в попередньо нагрітій духовці до рум'яної скоринки.
 

М`ясо та субпродукти, гомілки із сюрпризом, курячі гомілки, страви із духовки, фаршировані гомілки

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Курка, запечена на солі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 920
Дієтичний рецепт із кулінарної книги Дарії Донцової, який можна назвати рятівною чарівною паличкою.
Куряча печінка по-італійськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 966
Дуже смачна, легка й швидка в приготуванні а-ля запіканка, рецептом якої зі мною поділився один знайомий шеф-кухар італійського ресторанчика.
Котлети з фаршем, кабачками та сиром сулугуні
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1037
Рецепт простенький, а результат — смачненький.
Кучмачі з курячих субпродуктів по-грузинськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 661
Пряна, гостра й надзвичайно ароматна гаряча страва.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: